Sommerhus i Vesteregn

I den sydlige ende af naturskønne Langeland finder I det lille, hyggelige sommerhusområde Vesteregn. Her venter klassisk sommerhusidyl tæt på kysten og langt væk fra alt, hvad der minder om hverdag, og hvis man ikke finder fred og ro her, gør man det næppe nogen steder. Læg dertil den helt særlige ø-stemning, der hersker på Langeland, hele vejen fra Lohals i nord til Bagenkop i syd. 

Langeland er og kan mange ting, men I finder ingen store forlystelsesparker og arkitekttegnede museer på den aflange ø. I steder får I de perfekte forudsætninger for at komme helt ned i gear og nyde en afslappende ferie i smukke omgivelser. Skulle tempoet alligevel blive for lavt, er der ikke langt til en af Fyns mest charmerende og spændende byer, Svendborg, der ligger lige på den anden side af Tåsinge og Svendborgsund.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Vesterregn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vesterregn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vesterregn

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Vesteregn

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Vesteregn. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Vesteregn og oplev alt, hvad Langeland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Vesteregn

1. Tæt på kysten

2. Beliggende i naturskønne omgivelser

3. Ægte sommerhusidyl på Langeland

3 populære attraktioner i nærheden af Vesteregn

1. Vildheste-safari ved Dovns Klint

2. Café- og kulturliv i Svendborg

3. Hyggelig havnestemning i Bagenkop

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.