Sommerhus Dageløkke

Ved den lille landsby Dageløkke, med en skøn udsigt over havet, ligger et stort område med mange forskellige typer af sommerhuse og rækkehuse. I Dageløkke kan I nyde sommerhusudlejning året rundt.

Sommerhuse i Dageløkke Feriecenter

Populære feriehuse i Dageløkke

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dageløkke

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dageløkke

Loading...

Sommerhusudlejning i Dageløkke

Der er opført forskellige typer af ferieboliger i Dageløkke. Dette er også medvirkende til, at stedet er oplagt til ferie både for par og familier eller venner.

Oppe på området højeste areal kan I leje nogle rigtig fine træhuse, som ligger i små klynger, hvor to huse er forbundet. Man har dog stadig masser af privatliv, både inde og ude på den gode terrasse, som er delvis overdækket. Disse feriehuse er indrettet med to soveværelser samt en hems, som altid er et hit hos børnene. Fra køkke-alrummet er der udgang til den store terrasse, hvor der er god plads til at spise, sole sig og med mulighed for at sidde i tørvejr, hvis der skulle komme en regnbyge. 

Længere nede mod havnen ligger de oprindelige ferieboliger fra feriecentret. Her er tale om hvide rækkehuse med terrasser ud mod det store fælles areal samt med udsigt over havet. Disse rækkehuse er indrettet forskelligt, men kan alle rumme op til 4 personer.

De forskellige typer af sommerhuse i Dageløkke åbner op for flere forskellige rejsegrupper. I Dageløkke vil såvel en børnefamilie som et par kunne nyde nogle rigtig dejlige feriedage. Stedet er også oplagt, hvis I skal holde ferie med vennerne. Her kan I få jeres eget feriehus, men har stadig rigtig gode muligheder for, at mødes til fælles aktiviteter og hygge.

Sommerhus Dageløkke

Faciliteter og aktiviteter i Dageløkke

Der er flere gode faciliteter samt aktivitetsmuligheder lige udenfor døren af jeres sommerhus i Dageløkke. Børn kan hygge sig på den gode legeplads, hvor der kan klatres, spilles bold og hoppes på hoppepude. Mens ungerne leger kan de voksne nyde de naturskønne omgivelser, enten fra en plads på det store fælles areal eller måske endda fra sommerhusets terrasse, hvis der er udsigt over legeområdet. Lige bag områdets fine sø ligger en stor aktivitetshal med mulighed for diverse boldspil. Har I små golfkøller og bolde, er det lagt op til en familiedyst på minigolfbanen. 

Ved Dageløkke er der også en lille lystbådehavn, hvor både fra flere lande ligger til om sommeren. Om sommeren ligger børn på maverne på bådebroerne, for mellem sten og tang lever der mange krabber. Krabbefiskeri er altid hyggeligt og det kræver blot en pind, noget snor, en tøjklemme og lidt spegepølse, for at få fangst. Der kan også bades ved Dageløkke. Til venstre for havnen er der nemlig en fin lille badestrand med lavt vand, så også familiens mindste kan hygges sig og plaske i bølgen blå.

Fællesområde Dageløkke Feriecenter

Historien bag sommerhusene i Dageløkke

Det 25 tdr. store naturområde var tidligere hjemsted for et stort teglværk. Teglværket brændte ned i slutningen af 1960´erne. Efter flere års stilstand, blev teglværksgrunden lagt til Dageløkke Feriecenter. Selve Feriecenteret ophørte i 1995, hvor alle ferieboligerne blev solgt til private personer, og stedet overgik til Dageløkke Ejerforening.

Sommerhusudlejning på Langeland

At leje sommerhus på Langeland er bestemt populært. Et af de store trækplastre på Langeland er den meget smukke natur. Store skoveområder, flotte kyststrækninger, bakkede landskaber og moseområder præger Langeland. Den meget lange kyst byder på et utal af dejlige badestrande.

3 gode badestrande på Langeland:

  • Hessebjerg Strand: Denne strand finder I på den sydlige del af Langeland. En virkelig flot strand, som minder lidt om de kendte Vesterhavsstrande. Her er nemlig fine klitter, en fin hvid strand og godt badevand.  

  • Ristinge Strand: En dejlig bred sandstrand med klitter i baggrunden. Ved denne strand finder I også de flotte klinter. 

  • Lohals Strand: Lige nord for Lohals Havn ligger Lohals Strand. Her er en god sandstrand og grønne arealer, hvor der kan spilles bold eller spises madpakker. 

En særlig naturoplevelse, som I ikke må snyde jer selv for, er at se de mange vilde heste. Den store flok af exmoor heste kan I næsten altid se fra hatbakken "Ørnehøj". Højen ligger i gåafstand fra p-pladsen ved Gulstav Mose på Gulstavvej. I kan også se hestene ved Klise Nor ved Bagenkop samt ved Flådet ved Tranekær.

En anden fordel ved at leje sommerhus på Langeland er, at der er kort afstand til det sydlige Fyn samt Tåsinge. Her kan I besøge gode attraktioner som; Egeskov Slot, Valdemar Slot, Tåsinge Museum og Naturama. I byerne Svendborg og Fåborg kan I shoppe, spise god mad på de mange spisesteder og bare nyde byernes hyggelige gader. 

Med udgangspunkt fra sommerhuset i Dageløkke kan I altså nyde en oplevelsesrig ferie i Danmark. Her er oplevelser for jer der elsker at færdes i naturen, for jer som gerne vil dykke ned i Danmarks historien, for jer som nyder afslapning på gode strande og for jer som gerne vil hygge jer med familie og venner i private omgivelser.