Sommerhus i Ristinge

Hvis I drømmer om at leje et feriehus på Langeland, vil området omkring Ristinge uden tvivl kunne opfylde jeres feriedrømme. Ristinge ligger syd for Rudkøbing, hvor der er masser af vidunderlige skove, strand og vand til at boltre sig i. Den charmerende lange ø er én stor legeplads for små såvel som store, og det vil I selv komme til at opleve, når I lander i et sommerhus i Ristinge. Fra jeres sommerhus i Ristinge har I den perfekte base for en dejlig ferie på Langeland-Tåsinge. Selve byen Ristinge er et lille samfund med en kirke og en lille havn, der nok er Langelands hyggeligste. Er I A-mennesker og er stået tidligt op om morgenen, kan I hoppe på cyklerne og tage en tur til havnen. Her kan I købe friske fisk af de lokale fiskere. Bedre frokost eller aftensmad skal I lede længe efter!

Lej sommerhus i Ristinge med hele familien

Populære feriehuse i Ristinge

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ristinge

Loading...

Feriehuse med pool i Ristinge

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ristinge

Loading...

Nyd den lækre strand ved jeres sommerhus i Ristinge

Kan I godt lide at tage på stranden, når I holder ferie i Danmark, så bliver I bestemt ikke skuffede over den flotte Ristinge Strand. På den 10 km lange sandstrand vil alle få en rigtig dejlig dag, når tæpperne bredes ud i det bløde sand. Vandet er lavt, så det passer også rigtig godt til badeglade børn og jer, som bare gerne vil dyppe fødderne. 

Ristinge Strand er en af Langelands smukkeste strande. Har I tidligere besøgt de vestjyske strande, vil I måske også opleve, at stranden og klitterne minder lidt om en vestjysk strand. Her er der dog roligere vind og vandforhold. 

En god gåtur langs stranden, ud mod Ristinge Klint og Ristinge Hale, er virkelig en skøn måde, at komme helt ned i gear på. Med udsigt til det blå hav og de naturskønne omgivelser er det nemt, at glemme alt om arbejde og hverdagslivet.

Ferieoplevelser ved havet og i naturen

Prøv at forestille jer følelsen af at vågne op i et sommerhus i Ristinge, spise en god morgenmad på terrassen i, for derefter at gå ned til en af Danmarks bedste badestrande, hvor I kan føle det fløjlsbløde sand mellem tæerne og læse en god bog i skyggen eller bygge sandslot med jeres børn – bedre bliver det altså ikke! Lejer I et sommerhus i Ristinge, vil I også kunne prøve kræfter med mange forskellige typer vandsport. Her kan I dykke, prøve windsurfing eller kitesurfing – der er også gode mulighed for lystfiskeri, hvis det er mere jeres stil.

I et sommerhus i Ristinge vil I med garanti til at få en dejlig ferie på Langeland. Hvis I holder af timer tilbragt i naturen, kan I følge en af de mange vandrestier på øen eller tage på en cykeltur med hele familien. Fra et sommerhus i Ristinge kan I også tage en dagstur til øens største by, Rudkøbing, hvor I kan nyde en kop kaffe eller hvad der lyster, slentre gennem bymidten og kigge i butikker eller kigge ind på byens museer.

Find nemt et passende sommerhus i Ristinge

Hos NOVASOL kan I nemt finde et sommerhus her i langelandske Ristinge. NOVASOL udbyder feriehuse i hele Danmark og har mere end 6000 ferieboliger, så I har rigeligt at vælge imellem. Skal det være et luksuriøst feriehus med spa og pool, eller foretrækker I et mere traditionelt sommerhus? Valget er jeres.

Hvis I er interesseret i et af vores feriehuse på Langeland, kan I vælge mellem simpelt indrettede huse, charmerende ferielejligheder og eksklusive feriehuse med for eksempel sauna. Når I har fundet jeres sommerhus i Ristinge, kan I nemt bestille det online her på vores hjemmeside. Har I spørgsmål til vores ferieboliger eller ønsker hjælp til booking, er I altid velkomne til at kontakte voresd salgsafdeling eller det lokale kontor i Rudkøbing.