Sommerhus i Rønne

Drømmer du om at holde din næste ferie på Danmarks ubestridte solskinsø, Bornholm? Så bør du vende blikket mod Bornholms hovedstad Rønne. Den charmerende by byder på alt fra historiske bygninger, teateroplevelser og museer til smukke skove og dejlige sandstrande. NOVASOL har et stort og alsidigt udvalg af ferieboliger i Danmark, og Bornholm er ingen undtagelse – hos os vælger du helt selv hvilket mål af luksus du vil have på din næste ferie!

Ferie i Danmark

Populære feriehuse i Rønne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rønne

Loading...

Romantisk feriehuse i Rønne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rønne

Loading...

Oplev Bornholms enestående natur med et sommerhus i Rønne

Med et feriehus i Rønne får du det ideelle udgangspunkt for at opleve Bornholms unikke natur og give sig ikast med de mange aktiviteter. Det ville være en skam ikke at få gået en tur i Blykoppe plantage, eller Nordskoven, som den også bliver kaldt. Her går og løber rønneboerne ture eller lufter deres hunde. Skoven har fem afmærkede ruter, men det står også en frit for at bevæge sig ud på de mange stier. I forlængelse af skoven finder man en af de mange populære strande, nemlig Antoinettestrand, der er en 2,5 km lang sandstrand. Andre strande nord og syd for Rønne, der varmt kan anbefales inkluderer: Onsbæk strand, Arnager strand og Galløkken strand.

Hos Bornholms rovfugleshow kommer man helt tæt på nogle af de store fugle der findes i Danmark. Der bliver afholdt daglige flyveopvisninger, hvor de smukke rovfugle bliver vist frem, og hvis man er heldig, kan det være, at man får lov til at holde en af fuglene på hånden! Hvis ikke man allerede var fascineret af fugle før, vil man garanteret være blevet det efter ens ferie i en feriebolig på Bornholm.

Ferie på Bornholm

Seværdigheder og attraktioner nær din feriebolig i Rønne

Bornholm er en ø fyldt med personlighed og hygge, og i Rønne finder du også masser af begge! Byens store udvalg af seværdigheder og attraktioner betyder, at ferien vil blive alt andet end kedelig. Nær torvet og centrum finder man Rønnes gamle bydel. Her kan man gå en hyggelig tur langs de skæve gader og beundre de farverige huse, hvor der endda er købmandsgårde fra 1800-tallet. Det bliver ikke mere charmerende! Inde i byen finder man Rønne teater, der er Danmarks ældste fungerende teater – en forestilling på dette teater vil helt sikkert være en oplevelse man sent vil glemme.

Syd for byen finder man kastellet, der er en af de ældste bygninger i byen, som var en del af befæstningen af Rønne, der blev bygget efter ordre fra kong Christian d. 5. i perioden 1688-1689.

Andre attraktioner som du bør besøge, når du lejer et sommerhus i Rønne:

  • Bornholms museum

  • Bornholms forsvarsmuseum

  • Skt. Nicolai kirken

  • Hjorths keramikmuseum

  • Rønne havn

Ferie i Rønne

Sommerhusudlejning i Rønne hos NOVASOL

NOVASOL har udlejet sommerhuse i Danmark siden 1968, og har siden da udvidet vores sortiment, så vi i dag kan prale af at have 50.000 ferieboliger spredt over 27 lande. Men på trods af vores størrelse, går vi stadig op i at levere personlig service i høj kvalitet. De mange sommerhuse på Bornholm er alle forskellige – det gælder størrelse, faciliteter, indretning og beliggenhed, og ejerens smag vil altid skinne igennem, så ferien får et unikt præg. Lejer du et sommerhus i Rønne, kan du glæde dig over, at NOVASOL har sit egen servicekontor i byen, som du hellere end gerne må kontakte, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til de bedste attraktioner på øen. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit feriehus i Danmark!