Sommerhus i Melsted

Lej sommerhus i ferieperlen Melsted med sommerhusudlejning hos NOVASOL

Sommerhus i Melsted

De karakteristiske træk ved det afslappende feriested Melsted er byens små, smukke bindingsværkshuse og smalle, snoede gader. Fra Melstads centrum er der ikke langt til stranden, hvor den ene ende krydses af en bæk – her kan børnene lege i timevis. I den anden ende af stranden er der en badebro, hvilket gør din dukkert i havet meget nemmere, da du ikke behøver at krydse de små runde klipper. Book et feriehus på Bornholm og nyd en ferie i smukke Melsted.

Populære feriehuse i Melsted

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Melsted

Loading...

Feriehuse med sauna, pool, pejs eller havudsigt?

Forud for din ferie bestemmer du selv, hvor meget komfort du ønsker i dit sommerhus på Bornholm. Vores sommerhuse og ferieboliger i Melsted er alle forskellige og matcher derfor forskellige ønsker. Hvis du drømmer om at varme dig selv i din egen sauna eller svømme i en indendørspool, skal du blot vælge disse kriterier, når du søger blandt vores feriehuse i Danmark. Du kan også søge efter sommerhuse med nærhed til havet, kæledyrsvenlige ferieboliger og sætte et maksimumsbudget. Hos NOVASOL er det ”først til mølle”-princippet, der gælder, så finder du drømmeferiehuset, som samtidig er ledigt i din valgte ferieperiode, gælder det om at slå til.

Seværdigheder og attraktioner nær dit sommerhus på Bornholm

Attraktioner og seværdigheder nær dit sommerhus i Melsted

Et sommerhus i Melsted er et ideelt udgangspunkt for at besøge de mange seværdigheder og attraktioner på Bornholm. Besøg for eksempel Melstedgårdens Landbrugsmuseum, tag på en gåtur langs Melsteds smukke klippekyst eller tag ind og besøg den nærliggende fiskerby Gudhjem, hvor hyggelige butikker og caféer lokker med lokale produkter og lækkerier - herfra kan du endda sejle til Christiansø.

Gemmer der sig en golfentusiast i maven på dig? Så kan det varmt anbefales at tage et spil golf, når man lejer en feriebolig på Bornholm. Nexø golfklub har en golfbane med 18 hul i smukke, grønne omgivelser, derudover ligger der også golfbaner i både Rø og i Rønne.

Ligegyldig hvor i Danmark man vælger at holde sin ferie, vil der aldrig være langt til nærmeste strand, og størstedelen af vores feriehuse i Melsted ligger tæt på havet, så drømmer du om en fantastisk badeferie, er der rig mulighed for både at bade og slappe af på strandpromenaden her.

Glæd dig til en ferie fyldt med oplevelser, når du lejer et sommerhus i Melsted

NOVASOLs feriehuse på Bornholm

Mange af vores feriehuse på Bornholm ligger omgivet af smuk natur og tæt på de smukke strande på øen. Mange af NOVASOLs ferieboliger i Melsted er lyse og smagfuldt indrettede med landlige møbler, der giver gode forudsætninger for en skøn ferie. Der er ofte en stor, hyggelig stue kombineret med køkken, hvorfra man ofte kommer ud til terrassen omgivet af grønne områder. Et feriehus betyder ferie med frihed og tid sammen med familien og venner. Du vælger helt selv, hvornår du vil spise, hvad du vil opleve, eller om du bare vil slappe af på din sommerhusterrasse. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit feriehus i Danmark!