Feriehuse i Schleswig-Holstein

Lej en feriebolig i Schleswig Holstein og oplev landet mellem havene. I denne tyske region kan I se frem til en bred vifte af børnevenlige ferietilbud, som er med til at gøre det til et ideelt feriemål for familier med børn. Den korte afstand og dermed en overskuelig rejsetid for børn, gør det naturligvis også attraktivt at holde ferie i Schleswig-Holstein. Naturelskere og vandhunde vil også finde sig godt tilrette i dette område, hvor der aldrig er langt til havet og et væld af flotte naturoplevelser krydret med forskellige seværdigheder. Oplev det bedste ved Schleswig-Holstein hånd i hånd med NOVASOL sommerhusudlejning og få en skøn ferie med hele familien.

Aktiv ferie i Schleswig-Holstein

Populære feriehuse i Schleswig-Holstein

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Schleswig-Holstein

Loading...

Feriehuse med pool i Schleswig-Holstein

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Schleswig-Holstein

Loading...

Vadehavsoplevelser året rundt

I Schleswig-Holstein finder I den største nationalpark i landet, National Park Schleswig Holstein Vadehav. Vadehavet omfatter kystområdet fra Elbens munding i syd til den danske grænse i nord. Nordsøkysten er ebbe og flod, storladne skyer, frisk luft, brede sandstrande og klitter, men også unikke historiske byer, der er domineret af havet og handel. Året rundt kan I finde sommerhuse, hytter og ferielejligheder som kan danne base for jeres ture ud i det oplevelserige og naturskønne område.

Lej feriebolig i Schleswig-Holstein

En feriedestination for alle

I Schleswig Holstein kan I f.eks. besøge de to spændende byer Lübeck og Flensborg. Her er både muligheder for ren afslapning på en god cafe, for shopping og for mange lærerige oplevelser på de to byers museer. I Lübeck må I huske at købe lidt ekstra af den lækre marcipan. I Flensborg kan I tage med på en bådtur rundt i fjorden og opleve det flotte område og byen fra søsiden. Schleswig Holstein er også for de aktive feriegæster, som kan nyde godt af mange gode cykelstier og muligheder for aktivitet på og i vandet. Strandene summer af liv allerede fra det tidlige forår, hvor der spilles beachvolleyball, rides på heste langs vandet og når det blæser lidt, ser I straks surferne kaste sig ud på brættet.

Lej feriehus i Schleswig-Holstein

Feriehusbyer i Schleswig Holstein

Både langs nord og østersøkysten ligger flere gode feriehusbyer. Områderne har været elskede feriemål i mange år, men områderne har endnu ikke opnået helt samme popularitet hos danskerne som hos tyskerne. Måske kender danskerne bare ikke nok til de mange fordele og spændende ferieområder som Tyskland rent faktisk byder på. Og der er mange gode ting at kører til Tyskland efter, også udover shopping i grænsebutikkerne. Langs kysten i Schleswig Holstein dukker flere og flere feriehusbyer op. Her bygges moderne feriehuse og lejligheder, ofte efter den danske sommerhusopskrift. Vælger i at holde ferie i en af disse, så er der både mulighed for rendyrket badeferie, for der er aldrig langt til en god strand og for mange gode udflugter ud i området. Ofte er der også et godt aktivitetsudbud i selve feriehusbyerne. Tag et kig på de forskellige feriehusbyer og feriehusparker i Tyskland og overvej lige en ekstra gang om ikke Tyskland skal have muligheden for, at vise jer hvad landet kan som feriedestination.

Feriehusudlejning i Tyskland

NOVASOL udlejer ferieboliger i Tyskland både ved kysten, inde i landet og nær mange af de større tyske byer. Ferieboligerne er lige som i Danmark privateejede og derfor indrettet efter ejerens smag og ønsker. Det giver jer en mere unik ferieoplevelse. Inde i landet mødes I af flotte og kæmpestore skovområder. Ved kysten er det ofte strandene og havet som danner centrum for ferien og i byerne er det museerne og serværdighederne der giver masser af oplevelser.