Ferieboliger i Travemünde

Badeferie eller byferie i Tyskland? I Travemünde kan du både være kulturel og slappe af, og gennem NOVASOL sommerhusudlejning kan du leje gode ferieboliger i Travemünde. Det koster ikke en formue at leje en skøn feriebolig i Schleswig-Holstein. Her har NOVASOL sommerhusudlejning i Travemünde hele året rundt til favorable priser.

Lej feriehus i Travemünde

Populære feriehuse i Travemünde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Travemünde

Loading...

Feriehuse med pool i Travemünde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Travemünde

Loading...

Sommerhusudlejning i Travemünde

Travemünde ved Østersøen er muligvis mest kendt som havnebyen for færgerne til Danmark og Sverige, men byen og området har meget andet at byde på, lige fra skønne badestrande til historiske seværdigheder.

Travemünde er porten til oplevelsernes land, og her kan din ferie i Tyskland tage sin begyndelse. Overalt er der gode ferieboliger til leje til rimelige priser, og hos NOVASOL sommerhusudlejning sørger vi for at finde en feriebolig, der matcher dine ønsker og behov.

Selvfølgelig er ferien i et feriehus ved Østersøen stadigvæk præget af den beroligende og velgørende salte havluft. Af nyere dato er strandpromenaden, der blev indviet for et par år siden. Med sin storslåede bredde på ferien i Travemünde må I ubetinget sætte tid af til, at slentre langs promenaden. Den er let forhøjet og giver således de besøgende en strålende udsigt ud over Lübecker-bugten og adgang til at kaste beundrende blikke ud mod de store skibe, som undertiden lægger til og stævner ud fra havnen. Se vores feriehuse og ferielejligheder i Travemünde BeachBay, hvis I vil bo helt tæt på bølgen blå i luksuriøse omgivelser.

Lej feriehus i Schleswig-Holstein

Oplevelser fra et feriehus i Travemünde

Langs kysten ved Travemünde ligger nogle rigtig gode badestrande, og du kan kombinere badeferien med en historisk sightseeing i byen og opleve byens tusindårige historie. Udover de velkendte færger til Danmark og Sverige udgør et andet skib vartegnet for byen. Veteransejlskibet, den firmastede skonnert Passat, fra 1911 har i næsten 50 år ligger som museumsskib i havnen og mindet alle om byens historiske betydning som havneby.

I selve byen er der gode shoppingmuligheder i den gamle købstad, og aftnerne kan nydes på strandpromenaden centralt i byen. Inden for køreafstand ligger forlystelsesparken Hansa Park Sierksdorf, som nok skal imponere familiens yngste medlemmer.

Feriehusby Dagebüll

Sommerhuse i Tyskland

Tyskland som feriedestination har virkelig udviklet sig og det samme kan siges om ferieboligerne. I dag kan I, som feriegæster, se frem til et stort udbud af private ferieboliger i hele landet. Kystområderne er populære feriesteder, hvor mange såkaldte feriehusbyer i Tyskland ligger. Her er bygget moderne sommerhuse efter dansk forskrift. Disse feriehusbyer er velegnede til ferie året rundt og særligt børnefamilierne sætter stor pris på de mange aktiviteter der ofte er i forbindelse med sommerhusene og ferielejlighederne.