Sommerhus i Flensborg

Lej sommerhus i Flensborg og oplev den smukke by

Sommerhus i Flensborg

De fleste danskere har været i en tur i Flensborg for, at fylde bagrummet med slik og drikkevarer – de færreste har dog virkelig oplevet Flensborg og det er en skam. Flensborg er nemlig meget andet end grænsehandel og Currywürsten. Lej et sommerhus i Flensborg og få god tid til, at opleve den smukke by og de mange gode seværdigheder i Flensborg.

Oplev den smukke by fra et sommerhus i Flensborg

Vil I udforske Flensborg, er den lange strøg et godt sted at starte. Strøget er omgivet af smukke gamle bygninger og maleriske købmandsgårde. Her emmer det af historie. Samtidig finder I et væld af spændende shoppingmuligheder til fornuftige priser. Her er der rig mulighed for at få fornyet garderoben eller købe lidt nyt til boligen. I bør også tage en tur på havnen og mærke den livlige stemning fra restauranter, cafeer og havneknejper.

I Flensborg vil I opleve, at mange af byens gader har danske navne og overalt bærer byen præg af, at den tidligere har hørt under den danske krone. Så søger I en ferie tæt på Danmark, med mange oplevelser, så er et sommerhus i Flensborg helt oplagt. En ferie i Tyskland er et godt valg hele året rundt.

Lej sommerhus i Flensborg og besøg julemarkedet

Seværdigheder i Flensborg og omegn

  • Rote Strasse: Hyggelig og malerisk gade, hvor I bl.a. kan besøge det historiske Wein-und Rumhaus Braasch, som er et af de få tilbageværende Romhuse i Flensborg.

  • Søfartsmuseet: Her kan opleve byens rige historie som søfartsby og den udvikling byen har gennemgået.

  • Phäenomenta: Finder I midt i centrum. Phäenomenta er et temaopdelt oplevelsesmuseum og naturvidenskabeligt center, hvor I må røre ved og udforske spændende eksperimenter og tilegne jer ny viden.  

  • Istedløven: Den fine bronze skulptur har en broget historie. Den blev oprindelig rejst i forbindelse med afslutningen på den dansk-tyske Treårskrig, og har været både elsket og hadet gennem tiden. Den stod en overgang på tøjhusmuseet i Danmark, men kom i 2009 ”hjem” til Flensborg, hvor den nu er at finde på kirkegården Alter Friedhof.

  • Glücksburg Slot: Kun 10 km. fra Flensborg kan I opleve det majestætiske slot med den interessante historie.  Slottet der bærer samme navn som den danske royale familie, knejser stolt med sine fire tårne  midt i slotsøen. I dag er slottet museum, og her kan I mærke historiens vingesus og få kendskab til den tætte forbindelse mellem det danske kongehus og de tyske hertugdømmer.

Lej sommerhus i Flensborg og oplev den smukke by

Lej sommerhus i Flensborg til en shoppetur året rundt

Flensborg er et fantastisk sted at shoppe! På strøget frister en blanding af kendte kædebutikker og spændende speciel butikker. Gå også på opdagelse i de omkringliggende stræder og gårde, hvor der findes en skøn blanding af boder, forretninger og restauranter.

I kan også lade jer friste af det store udvalg i Flensburg-Galleri og lige uden for byen finder I det kæmpe store shopping center CITTI-PARK. Priserne er fornuftige og som hovedregel lidt billigere end i Danmark. I Südermarkt kan I 2 gange om ugen opleve det lokale marked, der har en 800 år gammel historie.

Gå ikke glip af det traditionelle Flensborg Julemarked. Den gamle bydel i Flensborg bliver fyldt med hyggelige boder og duften af gran og ristede mandler breder sig, i skæret fra julelysene. Samtidig kan I få klaret nogle af juleindkøbene til fordelagtige priser. En tur til julemarkedet i Flensborg er en skøn måde at starte den hyggelige juletid på. I kan ikke undgå at komme i julestemning - og på vej hjem, kan I købe julegodter i grænsebutikkerne - hvis der altså er mere plads i bilen.

Lej sommerhus i Fæensborg til en tysk badeferie

Lej sommerhus i Flensborg til en badeferie i Tyskland

Strandliv og badeferie er måske ikke lige det man forbinder med Flensborg, men der findes faktisk der flere gode badestrande ved Flensborg Fjord. Tættest på Flensborg finder I ”Østersøbadet”, som er de lokales badeanstalt. Her er der både gratis parkering, toiletter og en kiosk. Også stranden Solitude ligger i kort afstand fra Flensburg og er en fin strand, med alt hvad man behøver, til en hel dag i solen. Vil I morgenbade er stranden Sosti det perfekte sted.Om eftermiddagen kan I nyde solens stråler ved Sandvig, inden turen går tilbage til jeres private sommerhus i Flensborg.

Aktiviteter for hele familien i Flensborg

Der er rigtig gode muligheder for en aktiv ferie i Flensborg.  Nærheden til Flensborg Fjord gør stedet oplagt for diverse former for vandsport. I kan prøve kræfter med sejlads, wind- og kitesurfing, Stand up paddling samt kano og kajak. Der findes også en dykkerskole i området, ligesom lystfiskere roligt kan tage fiskestangen med.

Der er mange fine vandreture i området. Prøv f.eks. et stykke af pilgrimsruten, som er en fortsættelse af den danske hærvej eller nogle af de mange ruter langs Flensborg Fjord. Man kan også opleve den smukke natur fra hesteryg eller på to hjul. Der findes flere steder både cykel - og hesteudlejning. Endelig finder I flere gode golfbaner i området, der selvfølgelig også har en minigolf bane ved Solitude stranden.

Er I en børnefamilie, byder Flensborg også på særlig børnevenlige oplevelser. F.eks. ligger en af Europas største skaterparker i Flensborg. Der er også mange timers underholdning i Jump house Flensborg, der rummer mere end 40 trampoliner. Tag en tur på dræsine i den smukke natur, tag madpakken med og få masser af frisk luft og en anderledes, fælles oplevelse.  I kan også tage på en guidet Segway tur, hvor I bl.a. oplever havnen og den maleriske Rote Straße.

Få en god ferie i Schleswig-Holstein

Et sommerhus i Flensborg er i det hele taget den ideelle ramme om jeres ferie – her er frihed til at gøre hvad I vil, når I vil. Bliver I glade for at holde ferie i Flensborg og får mod på at udforske mere af Tyskland, så er der mange muligheder i Schleswig-Holstein, som Flensburg er en del af.

Hos NOVASOL Feriehusudlejning har vi de senste par år fået rigtig mange ferieboliger i Schleswig-Holstein. Hele området udvikler sig i en rivende fart, især med fokus på turisme. Der bygges mange nye feriehuse, efter den danske model, hvor der er plads til hele familien, gode opholdsrum og ikke mindst gode terrasser til de varme sommerdage. I en feriebolig i Tyskland kan I, nemt og bekvemt, opleve landet, som har utrolig meget at byde på - smuk natur, familievenlige attraktioner og spændende historie - findes overalt i Tyskland.