Feriehuse ved Süssauer Strand

Direkte ved en skøn sandstrand og omgivet af rapsmarker og bølgende skove, finder I Süssauer Strand feriepark. Denne perle ved Østersøen er oplagt, når I vil slappe af og genoplade batterierne. Her er ingen overfyldte strande, larmende karruseller eller blinkende neonlys – her hersker kun fred og idyl. Ferieboligerne ved Süssauer Strand ligger lige udenfor den lille, hyggelige landsby, Süssau på halvøen Wagrien. Beliggenheden er perfekt, hvis I vil udforske spændende steder som Femern og Lübeck, vandre og cykle i naturen og tilbringe lange, dovne dage ved den skønne strand.

Süssauer Strand

Populære feriehuse i Süssauer Strand Ostsee

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Süssauer Strand Ostsee

Loading...

Feriehuse med sauna i Süssauer Strand Ostsee

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Süssauer Strand Ostsee

Loading...

Hvad kan I opleve ved Süssauer Strand?

Der er masser af seværdigheder og spændende udflugtsmål i området, som I kan besøge, når I holder ferie i et sommerhus i Tyskland ved Süssauer Strand.

Den skønne hansestad Lübeck ligger ikke langt fra jeres feriehus ved Süssauer Strand. I Lübecks gamle bydel findes ikke mindre end 5 kirker. Den gotiske Marienkirche er det mest imponerende bygningsværk. Det er også her I kan se det maleri, der ligger bag begrebet ”Døden fra Lübeck. I den berømte Petrikirche, bør I besøge tårnet, hvor I har en betagende udsigt over hele den maleriske by. I Literaturmuseum Buddenbrookhaus, der blev åbnet i 1993 i hjertet af Lübeck, kan I komme på rejse i den forsvundne verden, som omgav „Buddenbrooks“ og familien Mann. Lad også turen gå forbi byens berømte vartegn byporten Holstentor. Den velbevarede byport fra 1400-tallet var oprindeligt en del af et fæstningsanlæg.

Når I slentrer rundt i de hyggelige gader, for at opleve Lübecks seværdigheder, så tag et kig ind i nogle af de romantiske baggårde. De idylliske perler med bænke, borde og et hav af blomster mellem bindingsværksmurene, er som små oaser. I kan også opleve alle herlighederne og byens silhuet fra vandsiden på en havnerundtur. Lübeck er en fantastisk shopping-by som udover den verdenskendte marcipan, har et kæmpe udvalg af alt hvad hjertet kan begære. De virkelig hotte og velkendte shopping steder ligger i hjertet af Lübecks gågader. Her finder I både stormagasiner som Karstadt og arkaden König Passage.

Når man lejer feriebolig i Tyskland er priseniveauet generelt en smule lavere end i Danmark, så man kan med fordel shoppe løs. Uanset årstid, er Lübeck et besøg værd, men det årlige julemarked er dog noget helt særligt. Hvis I lejer en feriebolig i Schleswig-Holstein i december, må I ikke gå glip af et besøg på Lübecks berømte julemarked.

Ferie ved Lübeck

Familieattraktioner nær feriehusene ved Süssauer Strand

For børnefamilien er der også rigtig mange gode attraktioner i kort afstand af Süssauer Strand. 

I kan f.eks. besøge den berømte Hansa Park i Sierksdorf, som er en af de største forlystelsesparker i Tyskland. Parken ligger ved havet og tilbyder et væld af attraktioner for store og små. I kan også fordybe jer i den fascinerende undersøiske verden i Sea Life Center Timmendorf, eller tage på en dagsudflugt til den solrige ø Fehmam og oplev de mange seværdigheder. I Karls Eventyrby i Warnsdorf, finder I over 30 attraktioner for familiens yngste, som alle leder tanker hen på bondegårdsliv.

Udover de skønne strande og den smukke natur, hvor I både kan vandre og cykle, er der mulighed for alle typer af vandsport i området. I selve ferieparken findes der naturligvis også en fin legeplads for familiens mindste, hvor de kan møde nye venner. Tag også gerne fiskestangen med, når I lejer et sommerhus ved Süssauer Strand. Stranden ligger på en af Tyskland´s  bedste havørred fiskesteder, så her er der gode muligheder for at få bid. Prøv kræfter med et spil adventure golf, eller besøg Noahs Ark ZOO i Grömitz.

Ferie med hund Tyskland

Kan man holde ferie med hund i Tyskland?

Ja, det kan I nemt og helt uden ekstra udgifter. Tyskland er nemlig er et utrolig hundevenligt land, hvor de firbenede er velkomne næsten overalt – også i butikker og på restauranter. I et feriehus i Tyskland får jeres hund også en rolig og tryg ramme, hvor den også kan nyde at være på ferie. I slipper også for at skulle finde pasning til jeres hund og kan i stedet for glæde jer til en rigtig familieferie for HELE familien. 

Hos NOVASOL kan I leje ferieboliger overalt i Europa, hvor I gerne må have jeres hund med på ferie. Så er det ikke lige en ferie i Tyskland, I er på udkig efter, så er der masser af andre spændende og hundevenlige destinationer andre steder i Europa.

Feriehus ved Süssauer Strand

Sommerhusudlejning ved Süssauer Strand og resten af Tyskland

I skal vælge en feriebolig ved Süssauer Strand, når familien har brug for et åndehul med fred og idyl, men samtidig gerne vil have masser af oplevelser inden for rækkevidde. Feriehusene i området er rigtig fine og indrettet i en moderne og international stil, hvor I nemt vil føle jer hjemme. Alle feriehusene har terrasser eller altan, hvor I kan slappe af, når solen står højt på himlen. Området er rigtig hyggeligt og perfekt for børn, som kan bevæge sig rundt på egen hånd og lege. I kan også sagtens leje en af ferieboligerne ved Süssauer Strand til en efteråsferie eller vinterferie. Mange af feriehusene har nemlig brændeovn, som sikre en god varme og masser af hygge. 

Det er ikke kun ved Süssauer Strand I kan holde en dejlig ferie i Tyskland. Der er efterhånden rigtig mange ferieboliger til leje i Tyskland - lige fra de skønne kyster til de smukke skove i Midt - og Sydtyskland. Særligt langs kysterne er der blevet bygget mange nye feriehuse og lejligheder, hvor I finder mange af dem til udlejning hos os. De såkaldte feriehusbyer i Tyskland, med flere ferieboliger samlet på et område, er blevet meget populære. De er et rigtig godt udgangspunkt for en god familieferie eller ferie med flere vennepar, hvor I kan bo i hver jeres feriebolig og samtidig være tæt på hinanden.