Feriehuse nær Lübeck

Lejligheder ved Travemünde

Feriehuse nær Lübeck

Charmerende bindingsværkshuse, smalle gyder med små listige butikker og brostensbelagte stræder, venter jer i Lübeck. Hansestaden, der blev grundlagt i 1143, er i dag en livlig handelsby der emmer af atmosfære og historie. Byens historiske centrum er omgivet af vand, og den betagende bykerne blev i 1987 optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Bygningsværkerne fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen i kombination med de hyggelige stræder, kirker og klostre, borgerhuse og befæstningsanlæg udgør tilsammen et helt unikt bybillede. Overalt finder I hyggelige cafeer, restauranter og værtshuse. Lübeck er perfekt både til en miniferie og en lidt længere ferie. Uanset om I er et par på romantisk ”get a way”, en børnefamilie eller flere venne-par der rejser sammen, byder Lübeck på uforglemmelige oplevelser og en enestående atmosfære. For de købelystne er Lübeck et mekka med flere berømte stormagasiner og fascinerende shoppinggader.

Når I lejer feriebolig ved Lübeck, gennem NOVASOL, kan I kombinere en by- og strandferie, med udgangspunkt fra en af de lækre ferielejligheder på Travemünde Waterfront. Disse kvalitetslejligheder er opført i 2017, de er moderne og ligger i skønne omgivelser med vand rundt om. Lejlighederne findes i flere størrelser og prislejer. Disse lejligheder er også helt perfekte til en miniferie i Tyskland.

Hvad kan man opleve i Lübeck?

Seværdighederne står i kø, når I lader en ferielejlighed ved Lübeck danne rammen om jeres ferie i Tyskland. Der ligger ikke mindre end 5 kirker i den gamle bydel, hvor den gotiske Marienkirche er det mest imponerende bygningsværk. Det er også her I kan se det maleri, der ligger bag begrebet ”døden fra Lübeck. Lad turen gå til Petrikirche, hvor en tur op i det berømte tårn er et must. Herfra har I den mest vidunderlige udsigt over hele den maleriske by. Literaturmuseum Buddenbrookhaus, der blev åbnet i 1993 i hjertet af Lübecks gamle by, fører jer ind i den nu forsvundne verden, som omgav „Buddenbrooks“ og familien Mann. Tag også et kig på byens berømte vartegn byporten Holstentor. Den velbevarede byport fra 1400-tallet var oprindeligt en del af et fæstningsanlæg.

Når I slentrer rundt i de hyggelige gader for at opleve Lübecks seværdigheder, så slog en smut ind i nogle af de romantiske baggårde. De ligger som hemmelige idylliske perler med bænke, borde og et hav af blomster mellem bindingsværksmurene. I kan også opleve alle herlighederne og byens silhuet fra vandsiden på en havnerundtur. For familiens yngste vil et besøg på byens dukkemuseum helt sikkert være en oplevelse.

Oplevelser i Lübeck

Shopping i verdensklasse i Lübeck

Lübeck er en fantastisk shopping-by som udover den verdenskendte marcipan, har et kæmpe udvalg af alt hvad hjertet kan begære. De virkelig hotte og velkendte shopping steder ligger i hjertet af Lübecks gågader. Her finder I både stormagasiner som Karstadt og arkaden König Passage. Når man lejer sommerhus i Tyskland er priseniveauet generelt en smule lavere end i Danmark, så man kan med fordel shoppe løs. Uanset årstid, er Lübeck et besøg værd, men det årlige julemarked er dog noget helt særligt. Hvis I lejer en feriebolig i Schleswig-Holstein i december, må I ikke gå glip af et besøg på Lübecks berømte julemarked. Her er det simpelthen umuligt ikke at komme i julestemning. Den gamle bydel emmer af romantik og dufte fra alverdens julespecialiteter, og i de mange små boder kan I købe alt mellem himmel og jord.

Strand nær Lübeck

Søger I en aktiv ferie i Tyskland?

Så er et feriehus ved Lübeck det rette valg. Der findes masser af skøn natur i området, som I kan udforske på vandreture, cykelture eller på hesteryg. Desuden findes der en super fin golfbane, masser af wellness muligheder og forskellige former for vandsport.

Tag familien med på en sejltur med museumsskibet Passat og få vind i håret og sol i kinderne. Endelig kan I besøge den berømte Hansa Park i Sierksdorf, som er en af de største forlystelsesparker i Tyskland eller fordybe jer i den fascinerende undersøiske verden i Sea Life Center Timmendorf.

Ferielejligheder med panoramaudsigt i 1. række

NOVASOLs ferieboliger ved Lübeck ligger ikke direkte i byen, men i den nærtliggende Travemünde feriepark. Her bor I direkte ved vandet i skønne omgivelser. De eksklusive lejligheder er moderne indrettet i lækre naturmaterialer og med masser af lys og luft. Der er en enestående udsigt over marinaen fra både lejlighed og terrasse. I ferieparken er der masser af aktiviteter for store og små, et alsidigt wellness tilbud, restauranter og sportsaktiviteter. Langs naturtræstier kommer I til en vidunderlig sandstrand med klitter, hvor lange, dovne dage kan tilbringes i solen. Området er en sand perle, og tegner fremtiden for moderne ferieboliger i Tyskland

Vil I gerne have jeres hund med på ferie? Så er en feriebolig i Tyskland et ekstra godt valg. Tyskland er nemlig er et utrolig hundevenligt land, hvor de firbenede er velkomne næsten overalt – også i butikker og på restauranter. Hos NOVASOL kan I leje feriehuse med hund tilladt overalt i Europa.

Når I vælger en feriebolig ved Lübeck er rejsetiden kort og I er tæt på hjemmet, men meget langt fra hverdagen. Kombiner by-ferie og skøn natur, med luksusboliger tæt på strand og masser af aktiviteter. Ferieboligerne nær Lübeck er helt perfekte til ferie i Tyskland hele året rundt. En ekstra miniferie i efteråret eller foråret kan med fordel planlægges her. Køreturen fra Danmark er kort og overkommelig, og dermed også god til f.eks et weekendophold i Tyskland.