Feriehuse på Sylt

Sylt, på dansk Sild, er tyskernes svar på vores Skagen og er kendt som legeplads for det tyske jetset. Det er bestemt en af de hotteste destinationer, for en ferie i Tyskland. 

Men du behøver altså ikke finde det helt fine tøj frem, for at holde ferie på øen. Her er plads til alle, også hvis man gerne vil holde en billig budgetferie ved Nordsøen. Vores feriehuse er opsat, så du kan nyde en ferie, der passer din smag. Området er præget af frisk havluft, det dybe blå hav og en varm og rolig atmosfære. Efterlad din daglige rutine og genoplad på ferie i et af NOVASOLs sommerhuse på Sylt.

Bade ferie på Sylt

Om øen Sylt

Øen Sylt er en lang, smal ø, der strækker sig over 38 kilometer i den dansk-tyske del af Vadehavet. Forbundet til fastlandet med en 11 kilometer lang dæmning er det ligetil at komme til og fra øen, og særligt i sommerhalvåret er øen velbesøgt. Sylt er en del af ferielandet i det nordlige Frisland på grænsen til Danmark. Her er der fine badestrande, en imponerende natur og åbne vidder i det flade marsklandskab. I kan læse om øen og dens historie på det lokale museum. Sylt hører til området Schleswig-Holstein. Dette er generelt et populært ferieområde i Tyskland, som byder på mange gode oplevelser og hos NOVASOL kan du også leje en masse sommerhuse i Schleswig-Holstein.

Lej sommerhus på Sylt

Sommerhuse på Sylt

Midt i klitterne ligger vores velindrettede stråtækte dobbelthuse. De har sauna og brændeovn samt en lækker indretning. F.eks. er der i NOVASOLs Dobbelthus på Sylt (Hus-Nr. DST001 og DST002) til 4 personer lækkert køkken med spisekrog og 2 hhv. 3 soveværelser og 3 badeværelser giver, som rigeligt komfort til at nyde ferien. Lej jeres sommerhus i Tyskland på Sylt og få det bedste ud af ferien med familien.

Aktiv ferie på Sylt

Udover afslappende dage på i vandet, har I også mulighed for at komme ud og opleve nye ting rundt omkring på øen. På stranden kan man tage gymnastisk- eller beachvolley kurser, mens de små bygger sandslotte eller leger i vandkanten. Hvis I ønsker mere privatliv kan I tage en dagstur til nordsiden af øen, hvor der er rullende klitter og får, der græser på heden. Sidst på dagen kan I yderligere blive forført af skønne solnedgange herfra, før I tager hjem til jeres sommerhus. Naturelskere bør også besøge 'Morsum Kliff', som er en 20 meter høj klint under beskyttelse. Øen har hele fem fyrtårne, der bestemt er et besøg værd - fra nogle af vores sommerhuse på Sylt kan man endda se et fyrtårn fra vinduet. 

Sylt vil fortrylle dig med sin charmerende atmosfære og rolige omgivelser, så tøv ikke med at leje dit drømme feriehus på Sylt.