Feriehuse ved Schönhagen

Kontakt NOVASOL vedrørende sommerhuse ved Schönhagen Strand - vi har det inden for sommerhusudlejning du skal bruge. I Schönhagen ved Østersø-kysten kan du nyde din ferie i et super lækkert sommerhus med egen pool og sauna. Sommerhuse i Tyskland skal lejes hos NOVASOL. Vi udlejer for eksempel herlige sommerhuse i Schleswig-Holstein. Vælg os, når ferien er vigtig.

Lej sommerhus ved Schönhagen

Populære feriehuse i Schönhagen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Schönhagen

Loading...

Feriehuse med sauna i Schönhagen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Schönhagen

Loading...

Sommerhus ved Schönhagen

Lej et stiligt sommerhus ved Schönhagen og skaf dig en dejlig ferie. Der er så dejligt ved Schönhagen ved Østersø-kysten og særligt i et af vores sommerhuse. Vores erfaringer indenfor sommerhusudlejning i Tyskland har lært os, at kvalitet og fleksibilitet er vigtigt for vores kunder. Og når vi udlejer sommerhuse ved Schönhagen Strand, har vi sørget for at kvaliteten er i top, og at du kan vælge hvilken grad af luksus indretning, du ønsker dig og har brug for. Nogen drømmer om pool og sauna og andre vælger den mere enkle model. Fælles for vores sommerhuse i Schleswig-Holstein er at standarden altid er høj.

Området henvender sig i høj grad til børnefamilier på ferie med de fine strande, gode bundforhold og livreddere på hele kyststrækningen - der er også et særligt afsnit for nudister. Du kan leje sommerhuse omtrent i vandkanten i Schönhagen gennem NOVASOL sommerhusudlejning. Vi formidler alle typer ferieboliger overalt i Tyskland - det er nemt og til rimelige priser.

Badeferie i Schleswig-Holstein

Ferieoplevelser ved Schönhagen

Schönhagen Strand på halvøen Schwansen tæt på den tysk-danske grænse er en af mange gode badestrande langs den tyske Østersø-kyst. Her kan du høre havets brusen, mens du nyder solen og de fine, hvide sandstrande, der strækker sig over mere end en kilometer. Står barometret ikke på badevejr, kan du bruge en dag eller to på at opleve hele dette skønne område på østkysten af delstaten Schleswig-Holstein. Slotte og herregårde i området er et besøg værd og vidner om velstand og fremgang i mange århundreder, og i Flensborg er der mange gode shoppingmuligheder.

Schönhagen ved Østersø-kysten er velegnet til en forlænget weekend eller en uges badeferie, der er god plads på strandene, og i området kan du spille beachvolley, minigolf eller gå i særlige varmluftbade.