Feriehuse i Mecklenburg-Vorpommern

Der er mange dejlige oplevelser i vente for jer som lejer et feriehus i Mecklenburg-Vorpommern. Den mecklenburgiske sø-slette er Tysklands største sammenhængende sø-landskab. Oplev det glimtende vandlandskab, de utallige søer, floder og vandveje på enten de 200 km. lange vandveje eller 1000 km. cykel- og vandrestier. Denne region er perfekt for jer der ønsker et feriehus i Tyskland med en masse aktivitetsmuligheder, som ikke vil langt fra Danmark.

Lej feriehus i Mecklenburg

Populære feriehuse i Mecklenburg-Vorpommern

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mecklenburg-Vorpommern

Loading...

Feriehuse med pool i Mecklenburg-Vorpommern

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mecklenburg-Vorpommern

Loading...

Solskin ved bølgen blå

Det nordtyske område er ligeledes kendetegnet ved overraskende mange solskinstimer, der kommer særligt til udtryk i Østersøens bølgende og berusende blå. Feriehusene er oftest placeret i små og rolige byer som ideelle udgangspunkter for udflugter i den enestående natur. De talrige søer er naturligvis også et eldorado for vandsportsfolk, og som en særlig undtagelse fra reglen må I her sejle motorbåd uden erhvervet bådførerbevis. Regionens bevægede og omskiftelige yngre fortid er nu blevet en særlig attraktion, hvor øst og vest mødes i en spændende symbiose af landlig idyl og moderne ferietilbud. Det har bidraget til at gøre regionen til en af Tysklands mest attraktive feriedestinationer. F.eks. lægger øen Rügen strandareal til det imponerende bygningskompleks med hotellejligheder fra slut-trediverne, Prora, der er 4,5 km. langt og ligger direkte med udsigt til Østersøen.

Badeferie i Tyskland

Hansestæder med historie

Romantiske stejlkyster såvel som rolige sand- og naturstrande præger Mecklenburg-Vorpommerns Østersøkyst. Hvordan ville det ikke være at blive vækket af bølgernes brusen i brændingen eller mågernes kalden? Og om eftermiddagen at slentre på de elegante promenader langs Østersøen? I kan måske også lige nå at opdage det fortryllende ø-liv på Poel, Usedom og Fischland/Darss. Skulle bylivet trække i jer, så tag til de nærliggende hansestæder som Lübeck, Rostock, Wismar og Stralsund. Her kan I sagtens bruge en hel dag, hvor I nyder byernes charme, de mange butikker og en god frokost på lokal restaurant. I regionens bagland finder man nemlig de smukke gamle hansestæder, utallige herregårde og slotte samt adskillige kurbyer, hvor wellness for krop og sjæl dominerer bybilledet. De store livsnydere kan ligeledes forkæle gourmetgenet med Mecklenburg-Vorpommerns flotte golfbaner og restauranter i Michelin-klassen. Så et hjerteligt Willkommen til alle vandhunde, naturelskere og Feinschmeckere. Fornøjelige feriedage venter jer med NOVASOL sommerhusudlejning.

Lej sommerhus i Tyskland

Feriehuse i Tyskland

Tyskland er efterhånden blevet en stor destination for feriehus-ferie. Særligt i områderne ud mod kysterne blomstre feriehusparkerne op og flere sommerhusejere i Tyskland har fået øjnene op for de gode udlejningsmuligheder. NOVASOLs udbud af sommerhuse i Tyskland er derfor også vokset betragteligt og åbner op for at I kan udforske Tyskland. For mange et ukendt ferieland, men som bestemt er værd at kigge nærmere på.