Feriehuse ved de Mecklenburgske søer

Lej sommerhus ved de Mecklenburgske søer

Feriehuse ved de Mecklenburgske søer

Mecklenburg-søerne er et oplagt sted at leje et sommerhus, når du skal holde ferie i Tyskland. Og ved Mecklenburg-søerne er det NOVASOL, der leverer det største udvalg indenfor sommerhusudlejning. Kigger du efter sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern? Så kom til NOVASOL. Vores store og varierede udvalg af sommerhuse - for eksempel ved Nordvest-Mecklenburg - er din garanti for en god ferie.

Populære feriehuse i de Mecklenburgske søer

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i de Mecklenburgske søer

Loading...

Feriehuse med sauna i de Mecklenburgske søer

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i de Mecklenburgske søer

Loading...

Sommerhus ved de Mecklenburgske søer

Leder du efter en virtuos indenfor sommerhusudlejning i Tyskland, er det NOVASOL, du skal have fat i. Vi har f.eks. et bredt udvalg af sommerhuse ved Mecklenburg-søerne, og udlejer altid sommerhuse i en høj kvalitet. Nordvest-Mecklenburg er et rigtig dejligt fristed, og rummer masser af muligheder for, at du kan få en oplivende ferie. Som det gør sig gældende for samtlige vores sommerhuse, er også dit kommende sommerhus ved de Mecklenburgske søer udstyret med nøjagtig det niveau af luksus, du på forhånd har bestilt hos os.

Mecklenburg søerne er en del af delstaten Mecklenburg-Vorpommern, der strækker sig mellem Østersøen og Berlin. Et spændende område, der byder på en bred vifte af oplevelser, badeferie og enorme naturområder.

Lej sommerhus ved de Mecklenburgske søer

Sommerhuse i skøn natur

Området er udlagt som naturpark, og der er derfor uendelig mange muligheder for at vandre, klatre, padle, cykle eller ride ud på opdagelse, og du vil formentlig blive betaget af naturen, dyrene - og stilheden.

Syd for Rostock ligger Mecklenburg-søerne omgivet af frodige skove i den tyndest befolkede del af Tyskland. Her er der virkelig mulighed for at komme i nærkontakt med naturen, og du kan leje en feriebolig med udsigt ud over søerne med NOVASOL sommerhusudlejning. Vi formidler mange typer ferieboliger, så tag os med på råd, når du planlægger din ferie i Tyskland.

Ved de Mecklenburgske søer er omgivelserne perfekte til en hyggelig miniferie med god mad, lange vandreture i den smukke natur eller måske en god gang golf. Der er langt mellem byerne, særligt i Nordvest-Mecklenburg, og en køretur ad småveje mellem bølgende kornmarker og gennem et frodigt og bakket terræn er en rigtig god oplevelse - eller du kan rejse med kano ad vandvejen.