Ferieboliger på Rügen

For jer som sætter kurs mod ferieboligerne på Rügen venter der alsidighed, smukke strande og seværdigheder som giver ferieminder for liver. Tager I til Rügen, vil I komme til at holde ferie på Tysklands største ø, og mængden af highlights og oplevelser passer godt med dette faktum.

Ferie Rügen

Populære feriehuse i Rügen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rügen

Loading...

Feriehuse med pool i Rügen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rügen

Loading...

Badeferie med dansk islæt

Øen har i mange år været kendt som en populær destination for en badeferie. De lange, hvide sandstrande sætter straks stemningen og I vil hurtig komme i dejligt feriehumør. De 60 km ned fint sandstrand giver plads til solbadning og rendyrket afslapning. Kysten på Rügen går fra sandstrande til smukke klinter. Tager I til øens nordside kan I opleve de hvide kridtklinter, som vækker minder om Møns Klint i Danmark. På øen blev der fremstillet kridt i perioden 1854-1962. Fabrikken fungerer i dag som et museum, hvor I kan se fossiler, forsteninger og våben fundet i området og finde ud af mere om kridtets historie og anvendelse igennem årene.

På den vestlige del af øen kommer I til et lavtvandsområde, der skaber forbindelse til øen Hiddensee.

Natur her, der og alle vegne

Rügen er bare et naturskønt området og på øen ligger hele 3 nationalparker, som på fornemste vis fremviser den alsidige natur på øen. Rügen er derfor det helt rettet sted at leje sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern for jer som sætter pris på natur og smukke horisonter. I kan få mange kilometer i benene på turen rundt i de 3 forskellige nationalparker. I kan også hoppe på cyklen og sætte kursen ud i det blå. Uanset hvilken cykelsti I vælger, vil I blive forkælet med smuk natur omkring jer. I Naturerbe Zentrum Rügen, kan I se det hele lidt fra oven. På udstillingscentret i Nationalparken står et 40 meter højt udsigtstårn. Tager I turen til toppen, får I en fantastisk udsigt over øen. I de små fiskerbyer kan I opleve den hyggelige stemning. Tag et velfortjent hvil på en af de gode restauranter og gør klar til de næste oplevelser.

Rügen hele året

Feriehusene i Tyskland er ikke kun egnet til en dejlig sommerferie. Året rundt bydes der på gode oplevelser og hyggelige stunder i de mange feriehuse i Tyskland. Rügen er også et dejligt sted for en ferie i efteråret eller om vinteren. Sommerens grønne skove iklædes en hvid vinterfrakke og kystens farver ændres fra klare til mere mørke nuancer. De hyggelige timer i sommerhuset på Rügen, giver ekstra energi til de kolde vintermåneder og ikke mindst plads til at I kan være sammen med dem I holder mest af. Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I mange forskellige feriehuse oig lejligheder, som nemt kan danne ramme om jeres ferie i Tyskland - uanset hvad tid på året det er.