Feriehuse ved Wismar Bugt

Det skønne område ved Wismar Bugten ligger mellem byerne Rostock og Lübeck. Her finder I skønne feriedestinationer som øen Poel og middelalderbyen Wismar. Området er ideelt for jer, der gerne vil tilbringe ferien i rolige omgivelser og alligevel være tæt på spændende seværdigheder og sjove aktiviteter. Langs Wismar Bugten finder I både gode feriehuse og ferielejligheder, som ligger i feriehusbyer med mange gode faciliteter. Detgør, at området både er egnet for ferie i sommerhus med børn og til f.eks. par, som søger dejlig natur og spændende attraktioner. Også er turen fra Danmark ikke så lang, så de fleste kan klare køreturen dertil.

Ferie ved Wismar Bugten

Populære feriehuse i Wismar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Wismar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Wismar

Loading...

Oplevelser nær jeres feriehus ved Wismar Bugten

Området er rigt på en enestående natur, pittoreske landsbyer, betagende slotte og nogle af Tysklands skønneste badestrande. Den fortryllende by Wismar emmer af romantik. Byen, der er på UNESCOS verdensarvsliste, har en næsten 800 år gammel historie. Wismars´ historiske bymidte er en af de bedst bevarede i Tyskland. De brostensbelagte gader emmer af romantik og historie. Meget tæt på Wismar finder I den hyggelige landsby Hohen Wieschendorf, hvor NOVASOL tilbyder lejligheder i en feriepark med fine fælles faciliteter. I Hohen Wieschendorf er naturen enestående og de børnevenlige badestrande ligger lige uden for døren. Øen Poel er elsket for sine fine hvide badestrande og den frodige natur. Poel er derfor et mekka for naturelskere og jer der gerne vil have en rekreativ på stranden. Naturligvis kan vi også byde på feriehuse og lejligheder på Poel.    

Der er generelt meget at opleve i regionen Mecklenburg-Vorpommern, som Wismar Bugten er en del af. Her er flere solskinstimer end generelt i Tyskland, og i de smukke omgivelser er både skove, søer og kyststrækninger med gode strande. Feriehusene i Mecklenburg-Vorpommern er lige så forskellige som området. Her er små lejligheder for to, dejlige feriehuse i feriehusbyer og moderne lejligheder i f.eks. Prora på øen Rügen.

Feriehus ved Wismar Bugten

Gode strande ved Wismar Bugten

Når I tager på ferie i feriehus i Tyskland, så kan I også sagtens nyde dejloge feriedage ved hav og strand. Langs kysten i Tyskland er der flere rigtig fine badestrande. Dette gælder naturligvis også langs Wismar Bugten. 

Hohen Wieschendorf: Fint sand og idylliske omgivelser. Stranden er meget børnevenlig, da her er rimelig lavvandet. Stranden strækker sig over hele 8 kilometer, så her er masser af plads.

Wismar-Wendorf: Stranden ligger ca. 2 km. Fra Wismar. I nærheden findes minigolf og restaurant.

Zierow: Ca. 5 km. fra Wismar. Fredelig strand med god plads og et område med ”hundestrand”.

Strande ved Wismar Bugten

Strande på øen Poel

Golwitz: Paradis for børnefamilier med meget små børn og naturelskere. Sandstrand med lavt vand, eventyrlegeplads, kiosk og toiletter.

Am Schwarzen Busch: Strand med fint sand og de traditionelle kurvestole med ”tag”. Her er alt hvad I behøver: Strandpromenade, restauranter, legeplads, minigolf og toiletter.

Timmendorf: Den mest livlige strand på Poel. Her mødes badenymfer og strandløver til et hav af aktiviteter. I kan bl.a. stå på vandski, surfe og kitesurfe. Der findes masser af restauranter og atmosfære er maritim grundet den nærliggende lystbådehavn. Man kan leje de berømte strand-kurvestole på Timmendorf.   

Wangern: Denne strand er en ren naturstrand og velegnet for jer der bare vil have fred og ro. En del af stranden er forbeholdt naturister.

Sommerhus med hund

Tag på gode udflugter fra ferieboligen ved Wismar Bugt

Hvis ikke I bor direkte i Wismar, bør I helt sikkert ligge vejen forbi denne smukke middelalderby. Den gamle bykerne, med de brostensbelagte gader, fører jer rundt mellem byens mange seværdigheder. I kan også besøge den smukke ø Rügen med imponerende klipper og fantastiske sandstrande. Tilbring en dag på de skønne strande på øen Poel eller besøg nogle af de mange små landsbyer langs kysten og slap af med udsigten til solnedgangen. Skulle I forelske jer i den charmerende ø Rügen, så kan I vælge en af vores feriehuse på Rügen til den næste ferie. 

Området er super velegnet til vandre- og cykelture i naturen. Derudover kan I spille mimigolf, bowle, surfe, kitesurfe, prøve wakeboard eller sejle. Der findes også masser af legepladser og aktiviteter for børn i området, der i det hele taget er utrolig børnevenligt.

Sommerhusudlejning i Tyskland

Når I vælger en feriebolig ved Wismar Bugt, som ramme om jeres ferie i Tyskland, er I ikke ret langt hjemmefra, men alligevel i helt nye og spændende omgivelser. Desuden er Tyskland et meget ”hundevenligt” land. I må have jeres hund med stor set overalt, og I mange af NOVASOLs ferieboliger er det tilladt at medbringe hund – helt gratis. Sommerhuse med hund tilladt giver plads til en ferie for HELE familien.