Sommerhus i Rostock

Mange forbinder nok primært Rostock med færgeoverfart Gedser-Rostock og den store industrihavn, men Rostock er ikke ”blot” en industriel havneby. Rostock er én af de berømte, historiske Hansestæder i Tyskland. Byen emmer af charme og, for nogle, overraskende smukke gader, bygninger og en stemning, som ligger langt fra en industrihavns normale grå look.

Lejer I et privat sommerhus i Rostock, får I gode muligheder for, at opleve den spændende hansestad samt for at tage på turen til den flotte nordtyske kyst, med de lange sandstrande. Der udlejes et par feriehuse, som ligger i gåafstand til Rostock centrum og ellers ligger feriehusene i nærområdet, dog stadig i kort afstand fra byen.

Lej et sommerhus i Rostock og oplev den charmerende Hansestad

Populære feriehuse i Rostock

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rostock

Loading...

Tour de Rostock

Start jeres ”Tour de Rostock” på Kröpeliner Strasse, byens hyggelige gågade. For enden af gaden ligger Neuer Markt, et atmosfærefyldt torv, hvor I kan opleve byens finurlige, lyserøde rådhus. Snup en lille pause på en af caféerne på Neuer Markt, med en kop kaffe eller en god, tysk øl. Det er også på Neuer Markt, at I kan opleve Rostocks berømte julemarked i november og december.

Fortsæt turen rundt i Rostock til de gamle byporte; Kröpeliner Tor og Steintor og mærk historiens vingesus i den berømte og smukke Maria Kirche. Slå et smut forbi Kloster zum Heiligen Kreuz, for et kig ind i den tyske kulturhistorie. Klostret blev opført i 1200-tallet og er et idyllisk, lille åndehul i byen med en fin grøn oase.

Lej sommerhus i Rostock og besøg Neuer Markt

Seværdigheder i Rostock for alle

Måske tænker I, at Rostock mest af alt er et rejsemål for voksne, og det er bestemt et godt valg til en rigtig voksenferie – men børnefamilien vil også kunne få et fedt ophold i et feriehus i Rostock. Turen til ferieboligen i Rostock er overskuelig med børn på bagsædet og gør en kør-selv ferie til Tyskland nem og bekvem for alle. Fra Flensborg er der lige knap 300 km til Rostock. Er turen til Rostock jeres første kør-selv oplevelse, og får I mod på flere, så er der mange ferieboliger i Mecklenburg-Vorpommern, som I kan sætte kurs mod næste gang.

Omkring jeres sommerhus i Rostock er der desuden flere familievenlige attraktioner og udflugtsmål, som vil passe fint til ture med små og store. Besøg f.eks.:

  • Rostock Zoo

  • Ostseebad Warnemünde

  • Ozeaneum Stralsund

  • Kletterwald Hohe Düne

  • Byerne Wismar og Stralsund

Sæt kurs mod et sommerhus i Rostock - hele året

I kan leje ferieboliger i Tyskland hele året. Hver årstid har sin egen charme – også i Rostock. De mange historiske seværdigheder, de smukke hansestæder og den lang kyststrækning, vil give jer gode ferieminder året rundt. Hos NOVASOL finder I fleksible bookingmuligheder, som åbner op for ugeophold samt miniferier, til den lille pause.