Feriehus Heringsdorf

Den eksklusive ferieperle Heringsdorf ligger på øen Usedom i Nordtyskland. Når I vælger et feriehus i Heringsdorf, bor I midt i et traditionsrigt kurområde med lækre hvide sandstrande og helt unikke spa- og wellness muligheder. I Heringsdorf kan I slappe af, bade, nyde solen og blive forkælet efter alle kunstens regler. Den dejlige strandpromenade indbyder til lange slentreture, og de mange restauranter og cafeer byder på kulinariske oplevelser i særklasse. Vil I have en aktiv ferie, er et sommerhus på Usedom det rette valg. Der er masser af sjove aktiviteter for hele familien og børn vil elske de skønne sandstrande og den afslappede atmosfære.

Lej feriehus i Heringsdorf med den smukke strand

Populære feriehuse i Heringsdorf

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Heringsdorf

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Heringsdorf

Loading...

Hvorfor leje et feriehus i Heringsdorf?

  • Vidunderlig sandstrand

  • Idylliske badebyer

  • Historiske kurbade

  • Sjove udflugtsmuligheder

  • Raketstation og dykkerklokke

Lej feriehus i Heringsdorf til en ferie med børn

Strand og aktiviteter ved jeres feriehus i Heringsdorf

Strandene på Usedom er brede, hvide sandstrande og det er også her, at I finder de berømte og traditionelle kurvesofaer, som kurbyerne i Nordtyskland er kendt for. Det fine hvide sand og klare vand er perfekt til dovne dage med sol og badning, og familiens yngste vil elske at bygge sandslotte, så husk skovl og spand.

Der findes også mange gode cykel- og vandreruter på Usedom. Tag en madpakke med i cykelkurven og tag på opdagelse på den smukke ø. I kan også spille beachvolley, stå på SUP, surfe og spille golf eller minigolf.

5 gode attraktioner tæt på Heringsdorf

  • Kaiserbad Heringsdorf

  • Raketstation Peenemünde

  • Dykkerklokken i Zinnowitz

  • Den 12 kilometer lange strandpromenade

  • Museum Villa Irmgard

Tag på tur fra jeres feriehus i Heringsdorf

Hvis I kan løsrive jer fra den vidunderlige strand, er der masser af gode udflugtsmuligheder fra jeres feriebolig i Schleswig – Holstein. Bliv forkælet med wellness og spa-behandlinger på det ikoniske Kaiserbad i Heringsdorf, hvor arkitekturen i sig selv er en oplevelse. Kom under havets overflade med en ægte dykkerklokke i  Zinnowitz, eller gå på opdagelse på den lange strandpromenade og shop igennem i de små butikker. Der findes flere spændende museer i området, bl.a. Villa Irmgard, hvor I kan udforske området historie. I kan også sagtens tage en dagstur til Berlin, som er spækket med seværdigheder i verdensklasse.

Familiens yngste vil også elske at bo i feriehus i Heringsdorf. Den skønne strand indbyder til leg i sandet og soppeture. Uden for sæsonen kan I flyve med drage og gå ture langs vandet. På raketstationen Peenemünde, kan I besøge det hemmelige laboratorie, hvor man udviklede V- 2 raketten. I Peenemünde Havn kan I også besøge en ægte u-båd. Få en særlig oplevelse på sommerfuglefarmen, hvor I kan se talrige farvestrålende sommerfugle af mange forskellige arter. I nærheden af jeres sommerhus i Heringsdorf finder I også en super fin legeplads, til stor glæde for familiens yngste.

En ferie i et feriehus i Mecklenburg-Vorpommern er også rigtig fin for børnefamilien, for køreturen dertil er ikke så lang.

Vælg feriehusudlejning i Heringsdorf hele året

I kan leje feriebolig i Tyskland hele året. Hver årstid har sin egen charme – også i Heringsdorf. De mange kurbade har åbent hele året og en udflugt til Berlin er et hit på alle årstider. En feriebolig på Usedom, uden for sæsonen, er perfekt til en get away med din udkårne. Her er der mulighed for forkælelse med romantikken i højsædet. I behøver ikke leje ferieboligen for en hel uge, en miniferie kan sagtens være nok til at få ladet batterierne op.