Feriehuse i Sellin på Rügen

Sellin på øen Rügen er en enestående oplevelse på grund af den fine arkitektur og de flotte naturomgivelser. Tag til Sellin i Tyskland og lad NOVASOL sommerhusudlejning sørge for den rette feriebolig. Med NOVASOL sommerhusudlejning i Sellin er jeres ferieplanlægning i gode hænder. Vi har mange års erfaring med sommerhusudlejning, og har et stort udvalg af skønne ferieboliger i hele Tyskland.

Lej feriebolig i Sellin

Sommerhusudlejning i Residenz Seepark

Sellin på den sydøstlige side af øen Rügen i den tyske del af Østersøen er blot en af de hyggelige badebyer på øen, og her finder du nogle af de bedste badestrande - samt det populære badeland Residenz Seepark.

Sellin er præget af badehoteller og arkitektur fra slutningen af 1800-tallet, og den nostalgiske stemning går igen i mange sommerhuse. Udover meget fine badestrande er selve byen Sellin en oplevelse. I gaden Wilhelmstrasse kan du opleve nogle af de prægtige, små feriepaladser, som var datidens velhaveres boliger. Byen ligger omkring 30 meter over havet, og ad stejle trapper er det muligt at komme ned til stranden - eller du kan blive i byen og nyde den fascinerende udsigt.

Øens mange bugter og vige er præget af havets påvirkninger og flere steder står høje, stejle klinter i kalksten ud mod kysten, andre steder er der store lavtvandsområder. Her er der gode muligheder for at vandre, fiske eller cykle - eller du kan vælge at slappe af ved øens mange gode badestrande.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning kan du leje ferieboliger i hele Mecklenburg-Vorpommern til en perfekt ferie, og vi formidler udlejning overalt på øen Rügen og i resten af Tyskland.

Lej feriehus på øen Rügen