Feriehuse i Gustow

Gustow er hygge, en spændende natur og gode badestrande til din ferie i Tyskland - og NOVASOL formidler sommerhusudlejning, så du får de helt rette rammer til ferien i Gustow. Det er hurtigt og nemt at finde en dejlig feriebolig gennem NOVASOL sommerhusudlejning i Gustow på øen Rügen. Det tager kun et øjeblik at søge og booke online.

Lej feriehus i Gustow

Populære feriehuse i Gustow

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gustow

Loading...

Sommerhusudlejning i Gustow

Gustow på øen Rügen i den tyske del af Østersøen er en hyggelig, romantisk landsby med stråtækte huse. Fra landsbyen er der et par kilometer til fine badestrande og udsigt ud over fastlandet, og ligesom på resten af øen er der mange historiske seværdigheder og slotte i området.

Det er først og fremmest de brede, hvide sandstrande overalt på Rügen, der har gjort Gustow et populært feriemål. Udover de gode badestrande er Gustow populær på grund af den enestående natur, varierende fra stejle skrænter af kridtsten til flade lavtvandsområder. Der er gode muligheder for vandre- og rideture i området omkring landsbyen, og du kommer nemt rundt på resten af øen.

Blandt de mest populære seværdigheder i byen er den gamle landsbykirke og den imponerende, to en halv meter høje mindesten med inskriptioner fra 1500-tallet med beretningen om, hvordan landsbyens præst blev slået ihjel af berusede bønder.

Hos NOVASOL tilbyder vi en god og billig sommerhusudlejning til din ferie i Mecklenburg-Vorpommern. Vi råder over både sommerhuse og andre typer ferieboliger, og du kan altid danne dig et overblik over vores sommerhusudlejning på hjemmesiden. Book jeres feriehus på Rügen og glæd jer til en skøn ferie med hele familien.

Badeferie på Rügen