Feriehus på øen Poel

Øen Poel i området Mecklenburg-Vorpommern er en sand perle i for ferie i Tyskland. Smukke naturlige omgivelser og dejlige sandstrande tiltrækker mange besøgende til Poel. Hos NOVASOL er vi også ret begejstrede for denne fine ø og har derfor fået en række ferieboliger til udlejning på Poel.

Feriehusudlejning på Poel dækker over et bredt udvalg af skønne sommerhuse. I kan vælge mellem mange typer af ferieboliger, som f.eks. med en spektakulær udsigt og egen privat swimmingpool.

Boende på Poel för en havsnära semester

Populære feriehuse i Øen Poel

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Øen Poel

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Øen Poel

Loading...

Sommerhusudlejning på Poel

Øen Poel er særdeles populær bl.a. på grund af naturen og de skønne strande. I århundreder var det en strategisk vigtig ø i farvandet mellem tre lande og skueplads for kampe mellem tyske, svenske og danske konger eller kejsere. I dag er der dog meget mere fredeligt her. Øen er et populært turistmål på grund af den smukke og frodige natur. Hvor I for alvor kan hente frisk energi og suge smukke horisonter til jer. Det er en rigtig god ide at tage et par cykler med til ferien på Poel, for I kommer nemt rundt i alle kroge af øen på de tohjulede. Sådan oplever I også bedst de små ting i den smukke natur, som ikkeer nemme at spotte fra bilen.

Oplevelser på Poel

Havnebyen Kirchdorf er med over 2.000 indbyggere den største by på Poel. Her kan I nyde stemningen ved den lille havn, tage en dejlig svømmetur eller forkæle kroppen med en kurbehandling, som øen er blevet kendt. Den 700 år gamle kirke med det 47m høje tårn er et vartegn og pejlemærke for sejlere i fravandet omkring øen.

På øen er der også mange fine restauranter, minigolfbane og mulighed for at svinge tennisketsjeren, hvis I da ikke foretrækker bare at ligge på stranden og lade tankerne flyve.

Sommerhusferie i Tyskland

De flotte kyststrækninger i Tyskland har altid været populære feriedestinationer for tyskerne, når der var brug for frisk havluft og raske svømmeture. Andre feriegæster har efterhånden også fået øje på disse områder, ja Tyskland generelt som ferieland og det har sat gang i en rivende udvikling af det tyske feriehus projekt. Det betyder at, I i dag kan finde mange ferieboliger til udlejning og særligt langs kysterne er flere såkaldte feriehusbyer blev bygget. Her står moderne og funktionelle feriehuse klar til jer. Mange af disse feriehuse er bygget efter dansk model. Tag et kig på de mange sommerhuse i Mecklenburg-Vorpommern og glæd jer til en skøn ferie i Tyskland.