Sommerhus i Hadsund

Ferie lige ved Mariager Fjord og det brusende Kattegat. Når I lejer et sommerhus i Hadsund, får I smuk natur for alle pengene. Oplandet er præget af marker, skove og enge, mens nærheden til fjord og hav giver jer mange muligheder for sjove aktiviteter på vandet. Samtidig er I i køreafstand til store købstæder som Randers, Århus og Aalborg.  

Det er netop placeringen, der gør området til et yndet feriemål, og vi har da også et solidt udvalg af sommerhuse i Hadsund og omegn. Faktisk ligger størstedelen af vores huse vest for byen langs kysten ved Kattegat. Alle er de indbegrebet af dansk sommerhusidyl; oftest træbeklædt arkitektur med gode haver og terrasser, hvor I kan nyde jeres måltider og de lange, lyse nætter. Indenfor har de også gode hyggelige omgivelser, hvor I kan være sammen om et spil, en serie eller fordybe jer i en god bog, hvis vejret skulle slå om. Alle vores sommerhuse i Hadsund og omegn rummer jer, der rejser som par, den lille eller udvidede familie eller vennegruppen og familierne, der rejser sammen. Hvis I gerne vil holde ferie med jeres hund eller kat, er han eller hun også velkommen i langt de fleste af vores huse. 

Når I vælger at sætte kursen mod Østjylland og holde ferie i et sommerhus i Hadsund er det jer, der sætter agendaen. I bestemmer nemlig, hvordan jeres aktivitetsniveau skal være og hvor langsomt eller tjept tempoet herfor skal være. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - her er I nemlig herrer i eget feriehus.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Hadsund

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hadsund

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hadsund

Loading...

Himmerland er attraktivt ferieland

Himmerland er et slaraffenland for feriegæster, fordi området byder på et væld af oplevelser. Naturen på disse kanter kan siges at være en attraktion i sig selv, og det er oplagt, at I udforsker den på to hjul eller i vandrestøvler. Området byder nemlig på mange både cykel- og vandreruter gennem både skove, over enge og langs kysten, mens I også kan sejle i kajak på Mariager Fjord, fiske i havet og  lave bål ved shelters. Outdoor-kulturen er stor i Himmerland, og det er kun jeres fantasi, der sætter grænser for jeres udfoldelser.  

Foruden natur, så er området også rigt på kulturelle tilbud. Besøg blandt andet museer, små gallerier og kirker. Når I gerne vil suge rigtig storbystemning til jer, er der ikke langt til hverken Århus, Aalborg eller Randers. Her har I masser af muligheder for både at kigge i butikker, spise godt og besøge byernes mange seværdigheder.

Attraktioner og seværdigheder ved Hadsund

At holde ferie i den danske baghave handler i høj grad om at få nye og store oplevelser med hjem. Når I holder ferie her på disse kanter, anbefaler vi jer bestemt at besøge følgende: 

  • Lille Vildmosecentret

Brug en hel dag i vildmarken. I Lille Vildmosecentret i Himmerland venter stor oplevelser i naturen; se blandt andet de mange dyr, der bor her i vildmarken og det unikke planteliv. Børnene kan boltre sig i landskabet og den store naturlegeplads, mens I alle kan komme med på guidede ture og køre med tørvetoget. Her i centret er der outdoor-oplevelser for alle. 

  • Verdenskortet ved Klejtrup Sø

Sejl på Stillehavet og tag på gennemrejse i Asien. Det imponerende verdenskort i Hobro er en sjov oplevelse for jer alle og giver anledning til snakke om de helt vilde rejseplaner. Til trods for det store areal lige midt i den østjyske natur, kan man for alvor tale om, at verden er lille. 

  • Springeren - Maritimt Oplevelsescenter

Bliv klogere på Danmark som søfartsnation ved det maritime oplevelsescenter, Springeren. Centeret ligger naturskønt lige ved Limfjorden, og byder indenfor til fortællinger om mere end 600 forskellige fartøjer, uniformer, søkort og meget, meget mere. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.