Sommerhus i Ry

Den dejlige by Ry, ligger i det naturskønne Søhøjlandet og er en lidt af en hemmelig ferieperle. Når I lejer sommerhus i Ry, bor I midt i enestående natur, hyggeligt bymiljø og tæt på masser af vand! Havnen i Ry emmer af atmosfære og her har I også en skøn udsigt til Himmelbjerget. De små turistbåde sejler i pendulfart dertil, mens kanoerne flyder stille afsted.

Ry er simpelthen det perfekte ferievalg for naturelskere. I byens hyggelige centrum kan I gå på det ugentlige marked eller shoppe igennem i de mange sjove, specialbutikker. Der findes flere gode restauranter og spisesteder i Ry. Vil I sole og bade på en varm sommerdag, findes der strand både ved Knudhule og Sdr. Ege. Området er spækket med aktiviteter både til lands og til vands og udflugtsmulighederne er utallige.

Tag på ferie i Søhøjlandet i et sommerhus i Ry

Populære feriehuse i Ry

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ry

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Ry

  • Himmelbjerget

  • Søhøjlandets unikke natur

  • Hyggeligt bymiljø

  • Masser af outdoor aktiviteter

  • Udflugter til Silkeborg og Aarhus

Tag i sommerhus i Ry tæt på badesøer

Stranden nær jeres sommerhus i Ry

Der findes hele to strande tæt på Ry. Knudhule ligger ved Knudsø og er en børnevenlig badestrand med badebroer, toilet, kiosk og parkering. Sdr. Ege strand ligger også ved Knudsø og er ligeledes børnevenlig. Også her er der badebro, handikapadgang, parkeringsplads, borde/banke og toiletter. I kan også pakke strandtasken og sætte kurs mod de fine søbade i Silkeborg.

Tag på udflugt med turbådene til Himmelbjerget fra et sommerhus i Ry

Forslag til 5 attraktioner tæt på Ry

  • Himmelbjerget

  • Gl. Ry Mølle museum

  • Øm Kloster

  • Djurs Sommerland

  • Aros og den gamle by i Aarhus

Udflugter fra jeres sommerhus i Ry

I må selvfølgelig ikke gå glip af en sejltur til Himmelbjerget. De små turistbåde sejler fra Ry havn i pendulfart, så I kan opleve den fantastiske tur når det passer jer. Besøg også nogle af de mange spændende museer i området, eller tag en dagstur til Aarhus eller Silkeborg, hvor der er et væld af ikoniske seværdigheder og attraktioner. Når I bevæger jer rundt i området, kommer I helt automatisk forbi skilte med ”nyslået honning” og ”friske jordbær", der findes masser af gårdbutikker og arbejdende kunsthåndværksteder i Ry og omegn.

Et sommerhus i Østjylland er også et super godt valg for børnefamilien. Her er plads til hygge, samvær og leg, både ude og inde. En kanotur med madpakke og picnicstop på en af de små øer i søerne, giver barndomsminder man aldrig glemmer.

Når I vælger sommerhus i Ry, kan I desuden besøge Djurs Sommerland og Ree Park på en dagstur. Som NOVASOL gæster får I rabat på entreen til både Djurs Sommerland og Ree Park, ved at benytte vores kundefordele. I Aarhus er der masser af arrangementer og events for børn, der også vil elske en tur i Dook1 eller Tivoli Friheden.

Aktiviteter ved jeres sommerhus i Ry

Med et sommerhus i Ry bor I midt i Søhøjlandets spektakulære natur, der er som skabt til outdoor aktiviteter. Silkeborg og omegn bliver ikke uden grund kaldet for "Danmarks Outdoor Hovedstad".

Snør vandrestøvler og tag madpakken med ud i det blå. Her er der garanti for masser af uforglemmelige naturoplevelser på de mange vandreruter. I kan også benytte jer af nogle af de afmærkede cykelruter eller MTB spor som findes overalt og i forskellige sværhedsgrader.

De mange søer er perfekte til oplevelsesrige kano- og kajakture. Der er flere steder omkring Ry, hvor I kan leje kanoer. Hvad med at udforske jeres balanceevne på et SUB board? Endelig kan I leje en robåd og tage familien med på hyggelig picnic. Der findes desuden flere golfbaner og gode muligheder for lystfiskere i området.

Sommerhus i Ry - hele året

I kan leje sommerhus i Danmark hele året. Hver årstid har sin egen charme og en travetur i den skønne natur, er balsam for sjælen både sommer og vinter. Med Silkeborg og Aarhus så tæt på, har I mulighed for at opleve ikoniske seværdigheder hele året rundt.

I et sommerhus har I masser af tid til hyggeligt samvær. Giv familien en pause fra hverdagen, eller hvad med et romantisk get a way for to, hvor romantikken er i højsædet? I er et sommerhus er I helt jer selv, uden forstyrrende elementer. I kan leje sommerhus på ugebasis eller bare for et par dage eller en forlænget weekend – valget er jeres.