Sommerhus i Hvidbjerg

Nyd de brede vidder og indånd den friske havluft. Når I lejer et sommerhus i Hvidbjerg, holder I ferie i et naturområde i absolut særklasse. Den fredede sandklit, Hvidbjerg Klit, er nemlig et unikum på den østjyske kyst, der tårner sig op bag den hvide sandstrand, og fra toppen har I perfekt udsyn over Vejle Fjord, Trelde Næs og fynske Æbelø i horisonten. Man kan fristes til at kalde området for et naturmæssigt utopia, men tag ikke fejl. I er ikke langt fra større byer som Vejle og Fredericia, og bag sandklitten, der rejser sig imponerede 27 meter over havets overflade, ligger det populære sommerhusområde. Det er også her, at mange af vores sommerhuse i Hvidbjerg har hjemme, og vælger I, at et af dem skal være jeres afbræk fra hverdagen, kan I glæde jer til vaskeægte sommerhusidyl. Alle er de en variant af det klassiske træsommerhus, der både lægger op til hygge indenfor på de kolde dage og terrasser med retning mod solen om sommeren. Samtidig er mange af dem placeret således, at de har den smukkeste udsigt ud over udmundingen af Vejle Fjord. 

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Hvidbjerg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hvidbjerg

Loading...

Feriehuse med spa i Hvidbjerg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hvidbjerg

Loading...

Natur, der kalder på udforskning

Som nævnt ovenfor fås placeringen for et sommerhus næsten ikke bedre end her i Hvidbjerg, og I udforsker nærområdet allerbedst til fods eller på to hjul. Der findes et væld af både vandre- og cykelruter langs Vejle Fjord, hvor I kan skue ud over vandet. Sommerhusområdets placering på Østjylland giver jer samtidig også mulighed for at pakke cyklerne og køre ind til de større byer og hygge jer som familie eller vennegruppe.

Aktiviteter og seværdigheder ved Hvidbjerg

Når I er færdige med at bade i Vejle Fjord og har hiket jer trætte op af ned af Hvidbjerg Klit, venter flere dejlige oplevelser i den østjyske baghave. Som nævnt ovenfor er I ikke langt fra hverken Vejle, Fredericia eller mindre småbyer i trekantsområdet og langs kysten. De kalder alle sammen på at blive udforsket og kalder på alt lige fra kulinariske, kulturelle og historiske aktiviteter, der passer til hele familien. Vi anbefaler jer også at besøge: 

  • Legoland eller Givskud Zoo

Har I taget store og små legebørn eller dyreelskere med i sommerhuset? Så skal I bestemt slå et smut forbi det verdensberømte Legoland og lade jer bjergtage over, hvor meget man kan bygge i lego. Givskud Zoo er stedet, der både huser savannens big five og fortidens dinosaurer. Afsted med jer!

  • Naturen ved Trelde Næs

Hvis Hvidbjerg Klit har fået jer til at hungre efter mere unik natur, er der ikke andet at gøre end at sætte kursen mod Trelde Næs. Det fredede naturområde er nemlig hjemstavn for skov, eng, stejle klitter og badevenlig strand, ligesom I kan udforske en helt særlig plante- og dyrebestand. 

  • Runerne på Jellingestenen

Har I lyst til at gå ombord i danmarkshistorien på ferien, så Jellingestenen et oplagt udflugtsmål. Haralds Blåtands omfavnelse af kristendommen kan ses på Jellingemonumenterne, der siden ‘94 har været på UNESCO’s verdensarvsliste. I oplevelsescentret Kongernes Jelling kan I blive klogere på Vikingetiden gennem aktiviteter for hele familien. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.