Sommerhus i Børkop

Ferie ved de brede vidder langs fjorden. Med et sommerhus i Børkop stempler I ind til et afbræk fra hverdagen, der ligger i fuldstændige vidunderlige omgivelser. Ikke langt fra sommerhuset bruser Vejle Fjord, mens oplandet bugner af marker, enge og skove. Foruden nærheden til den smukke natur er I også i køreafstand til byer som Vejle, Fredericia og Kolding. Netop af disse grunde er området her I Østjylland ganske populært ferieland, og vi har derfor et solidt udvalg af sommerhuse i Børkop og omegn. Alle vores huse ligger lidt uden for byen, hvilket betyder, at mange af dem ligger i gåafstand til vandet, og nogle tilmed har den skønneste panoramaudsigt ud over fjorden. Samtidig har de alle gode haver og terrasser, hvor I kan nyde det gode vejr og de lange lyse nætter, mens faciliteterne indbyder til hygge med en god bog, serie eller et spil. Sommerhusene i Børkop og omegn rummer både jer, der rejser som par, den lille eller udvidede familie og vennegruppen, der gerne tager på tur sammen. Rejser I helst med jeres firbenede familiemedlem, er han eller hun også velkommen i langt de fleste af vores huse. 

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Børkop

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Børkop

Loading...

Feriehuse med pool i Børkop

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Børkop

Loading...

Ferie langs fjorden

Som nævnt ovenfor fås placeringen for et sommerhus næsten ikke bedre end her ved Børkop, og I udforsker nærområdet allerbedst til fods eller på to hjul. Der findes et væld af både vandre- og cykelruter i naturområderne omkring Vejle Fjord, hvor I kan skue ud over vandet. 

Sommerhusområdets placering giver jer samtidig også mulighed for at pakke cyklerne og køre ind til Østjyllands større byer Vejle, Fredericia og Kolding og hygge jer som familie eller vennegruppe. Her har I masser af muligheder for at kigge i butikker, gå på museer og besøge små gallerier, spise godt og drikke café-kaffe.

Attraktioner og seværdigheder ved Børkop

Når I er færdige med at bade i Vejle Fjord venter flere dejlige oplevelser i den østjyske baghave. Som nævnt ovenfor er I ikke langt fra hverken Vejle, Fredericia eller mindre småbyer i trekantsområdet og langs kysten. De kalder alle sammen på at blive udforsket og kalder på alt lige fra kulinariske, kulturelle og historiske aktiviteter, der passer til hele familien. Vi anbefaler jer også at besøge:

  • Kongernes Jelling

Besøg Jelling-monumenterne, der har status som UNESCO verdensarv i oplevelsescentret Kongernes Jelling. Her kan I også se de to gravhøje og den kirke, som Harald Blåtand fik opført i 900-årene. Jelling ligger ikke langt fra jeres sommerhus i Børkop, og her er oplevelser for jer alle. 

  • Vejle Kunstmuseum

Kunst gør godt, og Vejle Kunstmuseum gør det særligt godt! Deres samling af grafik er landets næststørste, ligesom de løbende har nye udstillinger med både velkendte og upcoming kunstnere og årlige events.  

  • Naturen ved Trelde Næs

Er i en flok naturelskere? Så vil iI helt sikkert være vilde med at besøge Trelde Næs. Det fredede naturområde er nemlig hjemstavn for skov, eng, stejle klitter og badevenlig strand, ligesom I kan udforske en helt særlig plante- og dyrebestand. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.