Feriehuse i Lorraine

Lorraine i Østfrankrig ligger i et naturskønt område. Hos NOVASOL feriehusudlejning i Frankrig kan du leje et feriehus i Lorraine, så hele familien har en god base for mange dejlige oplevelser. Det koster ikke en formue at leje en skøn feriebolig. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Lorraine hele året rundt, der inviterer til en fantastisk ferie omgivet af naturskønhed og spændende kulturtilbud.

Feriehus Lorrain

Populære feriehuse i Lorraine

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lorraine

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lorraine

Loading...

Oplev det hele med et feriehus i Lorraine

Hvis ikke I kan bestemme jer om hvor jeres næste ferie skal finde sted, så husk at man med et feriehus i Lorraine befinder sig ved grænserne til Belgien, Luxembourg og Tyskland. Regionen Lorraine i Østfrankrig har mange spændende oplevelser at byde på. Besøger du byer som Metz og Nancy, bliver du mødt af et væld af imponerende bygningsværker som fx St. Etienne katedralen i Metz. I kan dog også nyde stilheden og lade jer blive fristet af en ferie i Frankrig i naturskønne omgivelser, mens I vandrer i Vosges! Disse bjerge vil blænde dig med naturskønne landskaber, der byder på dybe skove og store søer. Lorraine er ligesom mange andre franske områder, også kendt for sin gastronomi. De fleste kender f.eks. madtærten Quiche Lorraine. Besøger du området, kan du forkæle dig selv og familien med mange spændende nye madoplevelser. Uanset hvilken slags ferie I er ude efter, kan I finde noget at lave med et feriehus i Lorraine.

Lej feriehus i Lorraine

Ferieboliger ved Pierre-Percée søen i Lorraine

Når I lejer et feriehus i Lorraine får I mulighed for at kaste jer ud i en række forskellige vandsport på de mange søer der ligger spækket over hele regionen. Boucles de la Mosele, Lac de Longemer, Lac de Retoirnemer, men også og især Lac de Pierre-Percée. Det er nok den smukkeste sø i Lorraine og de største rekreative område. Hvis I er på udkig efter nye eventyr, eller blot ønsker at behage børnene, bør I bestemt tilbringe en dag her. Book jeres feriehus i Lorraine og test aktiviteterne ved Pierre-Percée søen, såsom vandsport, træklatring, bungee jumping, ziplining og meget mere.. Her er noget for enhver smag!

Sommerhusudlejning i Lorraine

Lejer du en af vores ferieboliger i Lorraine hos NOVASOL feriehusudlejning, har du og familien den perfekte base til at tage på opdagelse i regionen. De forskellige regioner i Frankrig har deres særlige kendetegn. Så en ferie her byder altid på mange muligheder. Du kan søge efter ferieboliger i Frankrig og resten af Europa online hos NOVASOL døgnet rundt. Indtast dine søgekriterier, så får du et udvalg af ledige feriehuse, der matcher dine ønsker. Har du brug for hjælp med hensyn til flyforbindelser, billeje eller færgeforbindelser til dit rejsemål, er du velkommen til at ringe til en af vores dygtige konsulenter.