Feriehuse i Nord Pas de Calais

Lejer i en feriebolig i Nord Pas de Calais, kommer I til en spændende region som grænser op til Belgien og mod kysten til England. Det betyder at I her både kan besøge kystområderne og det bakkede indland. NOVSOLs udvalg af ferieboliger til leje i Frankrig er stort og sikre derfor at der er noget for enhver smag. I Nord Pas de Calais kan I vælge blandt ferielejligheder i byerne, franske villaer og feriehuse f.eks. med egen pool. Lej et af vores mange feriehuse i Nord Pas de Calais og få en fantastisk ferie med dem I holder af!

Lej feriehus i Nord pas de Calais

Populære feriehuse i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Feriehuse med pool i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Strande i Nord Pas de Calais

Bakkerne i Flandern og Artois føre helt op til Côte d'Opale, eller Opalkysten, hvor strandene er omgivet af dramatiske klipper, der præger kysten mod Den Engelske Kanal. Her kan I nyde de kilometervis af strande med barske klipper, stormmåger og et smukt lys, som er baggrunden for navnet, Opalkysten. De to største klipper Blanc-Nez og Cap Gris-Nez er blandt de mest kendte naturseværdigheder i Frankrig. Langs kysten ligger flere kendte badebyer, blandt andet Berck-sur-Mer, Touquet-Paris-Plage, Boulogne-sur-Mer, som også er Frankrigs største fiskerihavn, samt Calais. I badebyerne finder I diverse restauranter, casionoer og flere muligheder for vandsport og andre aktiviteter på land.

Feriehuse i Nord Pas de Calais

Bylivet i Nord Pas de Calais

Hovedstaden i denne region er Lille. Denne by byder på et varieret udvalg af attraktioner og seværdigheder. I byen finder I flere historiske monumenter og kendte steder, som f.eks. Den Gamle Børs og Paris´ Porte. Af andre spændende byer kan nævnes; Valenciennes, Dunkerque, Calais, Boulogne-sur-Mer og Arras. Det er også i dette område at I finder flere museer og seværdigheder som omhandler 2. verdenskrig. En af de mange glæder ved sommerhusudlejning er, at I kan planlægge efter jeres behov og besøge præcis de attraktioner og seværdigheder I har lyst til.

Uanset hvor I regionen I lejer en feriebolig, vil I opdage skønheden i flamsk arkitektur, dens farverige mursten og tagene som tager mange former. Hvis I er interesserede i at besøge Brugge, den smukt belyste by i det nordlige Flandern på den belgiske side, så er en villa eller et af vores feriehuse i Nord Pas de Calais endnu mere overbevisende. Arkitekturen er faktisk en af de største attraktioner i regionen, emaljeret med 38 klokketårne, hvoraf 17 er klassificeret som UNESCO verdensarv.

Lej feriehus i Nord Frankrig

Historien i Nord Pas de Calais og landskabet

Med over ethundrede museer, mange af dem dedikeret til Anden Verdenskrig, er Nord Pas de Calais en krigshærget region, som gang på gang er restaureret, så de mange feriegæster kan nyde godt af det varierede landskab og det buldrende byliv. Opalkysten byder stadig på bunkere og rester fra den store krig, som vidner om regionens barske historie. I Bus-lés-Artois, Amiens også kendt som "Venedig i nord", sletterne i Marshes eller i regionen Moerres der ligger flere meter under havets overflade, vil I sætte pris på indlandets geografiske profil. Nogle af Nord Pas de Calais' must-see seværdigheder inkluderer Cap Blanc-Nez og Cap Gris-Nez som tilbyder en betagende udsigt over Dovers klipper i England. Fra et af vores mange feriehuse i Nord Pas de Calais kan I også beundre "Cordiére des Flandres" og de 5 bjerge, kaskstensklipper og endeløse klitter.

Feriehuse i Nord Pas de Calais ved Europas midte

Udover den historiske arv er denne region en ægte europæisk korsvej. Tunnellen under den engelske kanal (Calais), den komercielle havn (Boulogne), den indisturelle havn (Dunkirk) og den fransk-belgiske grænse... Nord Pas de Calais er den bedste symbiose af tradition og modernitet. Denne åbne, dynamiske, kosmopolitiskie og traditionelle region giver dig mulighed for at opleve charmen af de mange kontraster. For en ferie i Frankrig er Nord Pas de Calais et sikkert valg. Med NOVASOL har I garanti for kvalitet i overenstemmelse med jeres forventninger. Her kan I vælge feriehuse for et godt kompromis mellem komfort og budget med de mest essentielle faciliteter. Men I kan også leje luksuriøse ferieboliger med alt hvad hjertet begære, såsom sauna, spa og egen pool. I kan også vælge at søge efter vores husdyrvenlige feriehuse, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Uanset hvad I er ude efter, er vi sikre på at vi har en ferielejlighed, feriebolig eller villa til jer!