Feriehuse i Ardèche

Skønne Ardèche er et af de mest frodige områder i Frankrig. Departementet, der ligger vest for Rhonéfloden, er et sandt paradis med grønne vinmarker og duftende melon- og fersken marker. I det fantastiske, bjergrige område, finder I brusende floder, frodige dale og et utal af spændende grotter. De små, pittoreske middelalderbyer, ligger som perler på en snor på bjergskråningerne. Når I lejer feriebolig i Ardèche, har I mulighed for at udforske nogle af Frankrigs største vidundere, naturbroen Pont d’Arc og naturreservatet Ardèche Gorges. I kan slappe af i en af de mange, hyggelige kurbyer, eller være aktive i naturen med et hav af udendørsaktiviteter.  

Når man lejer feriebolig i Frankrig, er man også altid tæt på vingårde, majestætiske slotte og maleriske klostre – alt dette finder I selvfølgelig også i Ardèche. Har I brug for en forfriskende dukkert, kan I finde en skøn plet, langs en af de mange floder, eller I kan leje et feriehus med pool, så I kan starte dagen med en svømmetur og blive kølet af, præcis når det passer jer.

Feriehus med pool i Ardeche

Populære feriehuse i Ardèche

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ardèche

Loading...

Feriehuse med pool i Ardèche

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ardèche

Loading...

Top seværdigheder i Ardèche

Den verdensberømte bro, Pont d´Arc, betager hvert eneste år tusindvis af besøgende. Den naturskabte bro, der fører over Ardéche floden, er mere end 30 meter høj og et helt utroligt fænomen. Broen ligger ca. 5 kilometer fra byen Vallon-Pont-d'Arc. Selve byen er også et stop værd. Især om sommeren vil I opleve, at der er en livlig atmosfære, i den smukt beliggende landsby med hyggelige restauranter og cafeer.

I kan fortsætte gennem naturreservatet Ardèche Gorges. Dette fantastiske naturfænomen er centreret om den 22 kilometer lange Ardéche flod, og I kan padle på den rivende flod og vandre langs de stejle kløfter. I det frodige område findes en mangfoldighed af dyr og planter – hvis I er heldige, kan I se både ørne og bævere - samt uforlignelige geologiske fænomener. Flere store naturoplevelser finder I i Cévennes National Parc, der rummer masser af alpine planter, dyr og slugten Gorges du tarn.

Et ”must see” er også Monts d´Ardéche naturparken med de mange søer. En del af NOVASOLs feriehuse i Ardèche, ligger faktisk direkte i naturparkerne, så I kan vælge at bo midt i et naturparadis, når I holder ferie i Frankrig.I nærheden af Pont d´Arc, finder I også Chauvet grotten, som rummer nogle af verdens bedst bevarede hulemalerier. De fleste af Ardèche områdets hyggelige middelalderbyer ligger direkte ved floden og er alle oplagte til en frokostpause eller en slentretur i de små gader.

Ferie i Ardeche

Aktiv ferie i Ardèche

Ardèches mangfoldige natur med vilde kløfter, brusende floder og høje bjerge, gør området til et mekka for udendørsaktiviteter. Der findes næste ikke den aktivitet, som I ikke kan prøve kræfter med her. På floderne kan I padle i kano eller kajak, og skal det være lidt vildere, kan I tage på riverrafting. Langs floderne finder I dejlige badepladser samt specielt afmærkede fiskepladser. Der findes også utallige cykelruter samt helt speciel mountainbike trails, både i bjergene og i de smukke, grønne dale. Endelig er området oplagt til vandreture, både for begyndere og øvede. Hos NOVASOL kan I faktisk finde ferieboliger til vandreferie i hele Europa. 

Når I lejer en ferielejlighed i Ardèche, vil den lokale befolkning gerne hjælpe jer tilrette med tips til vandreture og andre spændende aktiviteter. Cykler og mountainbikes kan lejes, ligesom der findes masser af guidede ture, både i bjergene og på floderne.

Aktiv ferie i Ardeche

Alt godt til smagsløgene

Når man lejer feriehus i Frankrig, er man aldrig langt fra den nærmeste gourmetrestaurant. Ingen går som franskmændene op i mad og vin. Her er Ardèche ingen undtagelse og som de fleste departementer i Frankrig, har området sine helt egne specialiteter. Køkkenet er baseret på det franske landkøkken og grundelementerne er kartoffel og sød kastanje, som dyrkes lokalt i området. Kastanjerne bliver både glaseret og brugt i cremer og suppe. Kartoflerne støder I på i Crique, som er en slags kartoffelpandekage, lavet af revet kartoffel og stegt på panden i smør. Man er også særlig glad for svinekød – især til områdets berømte Charcuterie, pølser, pâtés, skinke og cailletter. Lokalt produceres solmodne figner, abrikoser og meloner, som I kan nyde helt friskplukkede. Som det sig hør og bør i Frankrig, kan I også købe lokalt producerede vine og få rundvisninger på de lokale vinslotte og vingårde. De mange olivenlunde i området, som giver jer mulighed for, at udforske hvordan man presser oliven til olie og smage på lokalt producerede olivenprodukter.

Marked i Ardeche

Feriehusudlejning i Ardèche

Når I lejer feriehus i Ardèche, har I mulighed for at handle på det lokale marked og selv tilberede lækre måltider, af de friske råvarer. Det færdige måltid kan I nyde hjemme på terrassen ved feriehuset under åben himmel – i ro og mag. Ferieboliger i Ardèche er for alle. Både børnefamilien, naturelskeren og adrenalinjægeren, vil elske de pittoreske middelalderlandsbyer, den fantastiske, vilde natur og de mange spændende attraktioner og seværdigheder.