Ferielejligheder og feriehuse i Aix-en-Provence

Drømmer du om en ferie i Sydrankrig? Så ville et sommerhus i Aix-en-Provence være et rigtigt godt bud på din næste feriedestination. Her er bare skønt. Det føles næsten som om det hele taler til dig Middehavets bølger, cikadernes hyggelige sang om aftenen og selvfølgeligt solen, der bare bager ned. Sol får I masser af på en ferie i Sydfrankrig, der i gennemsnit har over 300 solskinsdage om året. Netop i Aix-en-Provence har vi hos NOVASOL en lang række dejlige sommerhus til leje, fordi området er yderst populært blandt vores feriegæster. Det betyder også, at du ikke skal vente alt for længe med at booke din sommerferie i Sydfrankrig og Aix en Provence, fordi feriehusene her, især om sommeren ofte bliver revet væk. I selve byen Aix-en-Provence vil du opdage en helt særlig atmosfære, der emmer af sydfransk charme og Cote d Azur. En ferie i Sydfrankrig er rigtig god til en ferie med børn pga. de mange børnevenlige strande og de mange aktiviteter som området tilbyder jer. Lyder dette som din drømmeferie? Så book dit feriehus i Aix-en-Provence allerede i dag.

Lej et feriehus i aix-en-provence i frankrig

Populære feriehuse i Aix-en-Provence

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Aix-en-Provence

Loading...

Feriehuse med pool i Aix-en-Provence

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Aix-en-Provence

Loading...

Seværdigheder til jeres ferie i Sydfrankrig

Der er rigtigt meget at opleve og se når du tager familien med på ferie i et feriehus i Provence. Sydfrankrig er nemlig fyldt med seværdigheder og smukke steder, som er et besøg værd. De kulturelt anlagte, vil elske at tage forbi katedralen Saint-Sauveur i Aix-en-Provence. Den store katedral er i sig selv en imponerende struktur fra det 12. århundrede er blevet renoveret op gennem tiden og kombinerer nu en moderne blanding af arkitektoniske stilarter. I samme område finder man også Saint-Jean-de-Malte-kirken, et imponerende monument fuld af historie og bestemt et besøg værd. Andet at se på sin ferie i Sydfrankrig er Vieil Aix, den smukke gade Cours Mirabeau og Atelier Cezanne. Cours Mirabeau må man ikke gå glip af. Gaden blev oprindeligt bygget for at tilbyde en nem passage til hestevogne og fodgængere på daværende tidspunkt, den er 440 meter langt og 42 meter bredt og står i dag, som et af de mest livlige steder i byen. Her kan i også se springvand og torve, som giver Aix-en-Provence en masse sydfransk charme. Book dit sommerhus i Aix-en-Provence i dag og se frem til en ferie i Frankrig fyldt med spændende seværdigheder!

Lej sommerhus i aix-en-provence

Natur og aktiviteter ved dit feriehus i Aix-en-Provence

En ferie i Sydfrankrig er helt perfekt til familien der elsker en aktiv ferie i naturen. Der er dog også rigtig mange muligheder og feriehuse til familien der ønsker sig en afslappende ferie ved kanten af poolen eller på stranden! Er man til lange ture på cyklen eller en picnic i det fri med hele familien, så er Aix-en-Provence et rigtigt godt sted at holde sin ferie. Der er også rig mulighed for at vandre i denne region, både i det bakkede landskab i baglandet, men også langs stranden. Tæt på jeres feriehus ved Middelhavet, finder i også en lang række aktiviteter, så som beach volley, udlejning af både, vandscootere, kajakker og en lang række souvenirboder, der sælger alt mellem himmel og jord. Af nævneværdige oplevelser i det fri, bør man se Terrain des Peintres, en billedskøn naturpark tæt på jeres feriehus. Man kan også tage en tur forbi den smukke villa Pavillon de Vendome, der har en rigtig flot tilhørende park.

Feriehuse for alle i Aix-en-Provence

NOVASOL har mange feriehuse i Provence for enhver smag og med alle tænkelige faciliteter, som er med til at gøre jeres ferie i Frankrig perfekt. Du kan finde de små sommerhuse, men også store feriehuse med pool og en god udsigt. En ferie i Aix-en-Provence er en smule mere rolig end de mere turistede områder lang Cote d’Azur som Cannes, Nice og Saint tropez, hvilket også betyder at franskmændene selv tager hertil på deres ferie. Maden er i top, vinen er i top og der er så charmerede i de små landsbyer. Hvis I er til et rigtigt godt restaurantbesøg på jeres ferie i Sydfrankrig, bør I tage forbi Le Poivre D’Ane, der serverer en moderne fortolkning af det franske køkken. Drømmer du om en ferie i Frankrig, så se vores mange feriehuse i Frankrig øverst på denne side og book jeres næste ferie i dag!