Feriehuse i Vogtland

Højdedragene omkring Plauen samt dalen Göltzschtal danner det fine landskab, som er hjemsted for den verdensberømte Plauener Spitzen (kniplinger). I Vogtland finder I også byer som Markneukirchen og Klingenthal, som gennem mere end 300 år har været verdensberømte for deres førsteklasses musikinstrumenter. Har I valgt at holde ferie i Vogtland, er dette dog blot få af de ting I kan glæde jer til, mens I holder ferie i Sachsen.

Ferie i Vogtland

Populære feriehuse i Vogtland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vogtland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vogtland

Loading...

Oplevelser i naturen i Vogtland

Vogtland er også leveringsdygtig i meget smuk natur. Generelt er der mange naturperler i Tyskland, som flere og flere feriegæster har fået øje på. De store naturområder emmer af frihed og frisk luft, hvor man som gæst, virkelig kan lade op og få slappet godt af, inden turen går hjem igen og hverdagen begynder. 

Langs grænsen mellem Sachsen og Böhmen strækker Erzgebirge / Vogtland Naturpark sig ud et 1.495 km² stort og attraktivt bjerglandskab mellem byen Bad Elster i Vogtland og landsbyen Holzhau i den østlige del af Erzgebirge bjergkæde. Hundredvis af kilometer af veletablerede vandrestier, cykelruter og langrendsløjper fører besøgende gennem store skove og langs romantiske floddale til regionens smukkeste udsigtspunkter, flotte historiske bygninger og museer.

For naturelskere og jer, som gerne vil være lidt aktive i løbet af jeres ferie i Tyskland, er naturparken Erzgebirge / Vogtland et sandt paradis. Dette gælder desuden både om sommeren og om vinteren. Om vinteren skifter landskabet karakter, når sneen dækker skoven og stierne og et vintereventyr begynder. 

Ferieboligerne som udlejes via NOVASOL står klar til at modtage feriegæster året rundt.

Vinterferie i Vogtland