Feriehuse i ferieparken Müritz

Beliggende ved en af de største søer i Tyskland tilbyder ferieparken Müritz i landsbyen Rechlin eksklusive ferieboliger i skandinavisk stil. De mecklenburgske søer er et ideelt feriemål for familier og aktive feriegæster.

Tag på ferie i Müritz med familien eller med vennerne og oplev de naturskønne områder omkring vores feriehuse i Mecklenburg –Vorpommern. Her kan I kombinere en dejlig ferie med et sommerhus i typisk skandinavisk stil, eller en luksuriøs lejlighed med uhindret udsigt over vandet.

Feriehuse i Müritz

Komfortable lejligheder i ferieparken Müritz

I ferieparken Müritz ved de mecklenburgske søer finder I komfortable og familievenlige feriehuse og lejligheder til en ferie med børn, men også til en afslappet pause for to. Udvalgte feriehuse og lejligheder kommer endda med sauna, spabad og pejs, samt en rummelig terrasse og have. Nedenfor kan I læse mere om vores forskellige feriehuse og lejligheder i ferieparken Müritz. Glæd jer til en fantastisk ferie i Tyskland!

Ferielejlighederne ”Kaptajnens Deck”

”Kaptajnens Deck” til 4-6 gæster giver en skøn og uhindret udsigt over søen og nærområdet. Her kan I nyde panoramaudsigten fra to etager med delvist overdækkede altaner, så I har altid frit pladsvalg. Indenfor finder I en lys og åben spise- og opholdsstue med pejs, hyggelige værelser og et fuldt udstyret moderne køkken. Et spabad og sauna fuldender det overordnede billede, så I kan nyde en afslappende ferie i helt eget tempo. Forskellige varianter af denne lejlighedstype har enten to eller tre seperate soveværelser.

Ferielejlighederne ”Mellemdecket”

De komfortable lejligheder ”Mellemdecket” med et boligareal på 63 m2 er det perfekte sted for en afslappende ferie for to. Her finder I også en generøst designet og lys spise-/opholdsstue med pejs og et fuldt udstyret køkken. Det hyggelige soveværelse med dobbeltseng har egen adgang til én af de to overdækkede balkoner, der giver udsigt over havnefronten. Sidst men ikke mindst finder I et boblebad i badeværelset!

Ferielejlighederne ”Havedecket”

Her får I en lejlighed med egen have og terrasse og endnu engang en fantastisk udsigt. Her kan en hel familie med op til 4 gæster føle sig godt tilpas. I det moderne køkken er madlavning sjovt og levende, og spisepladsen er ideel til samvær med de nærmeste. Badeværelset med sauna er den sidste prik over i’et. Denne lejlighedstype har to soveværelser og privat parkering.

Ferieparken Müritz

Feriehuse i Müritz i skandinavisk stil

Feriehusene ”Tern”

I feriehusene ”Tern” i ferieparken Müritz kan I glæde jer til en afslappet atmosfære uanset sæson. Her møder I først en lys og åben spise-/opholdsstue med adgang til den private terrasse. Derudover er der to soveværelser og et rummeligt badeværelse med sauna og spabad. Altsammen spredt over et boligareal på 77 m2 med sovepladser til op til fire personer. Køkkenet er moderne og veludstyret. Den stemningsfulde atmosfære fuldendes af en pejs. Udenfor findes en stor have, ofte med grill, og masser plads til hele familien.

Feriehusene ”Tern Classic”

Feriegæster i feriehustypen ”Tern Classic” kan glæde sig til komfort spredt over 90 m2 og to etager med plas til op til 6 personer. I stueetagen er der et rummeligt badeværelse med sauna og spabad samt et soveværelse. Via trappen i stuen når I den øverste etage med et andet soveværelse, et toilet og en åben terrasse. De store haver følger oftest med egen grill og indendøre finder I også en pejs.

Feriehusene ”Wildgans Plus”

Denne feriehustype tilbyder 81 m2 med plads til op til 6 personer fordelt på to etager. I stueetagen venter ved siden af den rummelige spise-/opholdsstue med pejs, et soveværelse, et fuldt udstyret køkken og badeværelse med sauna og spabad. Ovenpå finder I endnu et soveværelse med adgang til den overdækkede altan, endnu et soveværelse og et toilet. Her har op til seks store eller små feriegæster plads til hvile og leg. I den store have er der endnu mere plads til hele familien og oftest også en stationær grill.

Ferieboliger i Müritz

Husdyrvenlige feriehuse i ferieparken Müritz

Mange af vores feriehuse i Müritz er husdyrvenlige og tilbyder komfort for hele familien, en naturskøn region, plads til lange gåture, egne haver til leg og plads foran pejsen til at varme poterne. Glem ikke at hunde bor gratis i alle vores husdyrvenlige ferieboliger! Mange af vores feriehusbyer og ferieparker i Tyskland tilbyder husdyrvenlige feriehuse, så I kan tage på ferie med jeres hund uanset hvor I rejser hen!

Ferie i Mecklenburg-Vorpommern

Aktivitetsmuligheder omkring Müritz

100% flora og fauna i Müritz Nationalpark. Her finder I et bredt netværk af vandre-og cykelstier der fører jer gennem naturskønne omgivelser. Det fantastiske ved denne nationalpark er, at naturen overlades til sig selv og derfor udvikler og udfolder sig frit. Det kan anbefales at få en rundvisning i de mest spændende hjørner af nationalparken – der kan også bookes transport hertil.

Ferieparken Müritz tilbyder mange flere udgangspunkter for udendørs aktiviteter og udflugter for hele familien. Lad dig inspirere af vores udvalg af aktiviteter omkring landsbyeb Rechlin an der Müritz:

 • Badeglade feriedage i søen

 • Vandsport og sejlture

 • Lystfiskeri

 • Cykeludlejning til udflugter

 • Båd- og kanoudlejning i Müritz Marina

 • Bådture med ”White Fleet”

 • Vandreture gennem nationalparken – også guidede ture

 • Den lokale golfbane

 • Book en flyvetur over søområdet (fra Lahr flyvepladsen)

 • Besøg Sommerrodelbanen og abeskoven i Malchow

I nærheden af ferieparken Müritz er der også mange kulturelle højdepunkter at besøge. Disse omfatter:

 • Slottet i Wesenberg

 • Slotsøen i Mirow

 • Den kongelige by Neustrelitz

 • Beug-Stargard og Warens gamle bydel, herunder havnen.

 • Röbel, en af de ældste byer i Mecklenburg-Vorpommern

 • I kan også se frem til en række spændende museer rundt omkring i området. Besøg f.eks. ”Müritzeum” i Waren eller Luftfartsmuseet i Rechlin.