Lej et feriehus i Frankenau

Feriepark Frankenau ligger i den sydlige del af Hessen og med den fantastiske nationalpark Kellerwald-Edersee som nabo. Når I lejer en af vores ferieboliger i Frankenau, kan I vælge mellem hyggelige lejligheder ,i små bindingsværkshuse og de såkaldte "Heksehuse", som pga. af arkitekturen sætter gang i fantasien og får jeres indre eventyrlyst frem. Det store frodige område ved Frankenau Ferieparkmed græsplæner og fællesfaciliteter, er som skabt til en sjov og afslappende ferie for naturelskere og børnefamilier. I denne feriepark vil I få et rigtig godt udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie i Hessen, hvor der også er masser af plads og mulighed for afslapning og rolige dage ved jeres private feriehus. 

Når I lejer en ferielejlighed i Frankenau, bor I tæt ved Naturparken Kellerwald-Edersee, som er at finde på UNESCOS Verdensarvsliste. Dette vidunderlige område er en perle for naturelskere, der vil nyde fred, ro og frisk luft.  På varme dage kan I tage en forfriskende dukkert i Edersee eller i Feriepark Frankenaus egen pool. I har også mulighed for at dyrke forskellige sportsgrene og vandsportsaktiviteter. Udover de mange naturoplevelser og sjove aktiviteter, findes der også interessante byer og spændende seværdigheder i nærheden.

Feriehuse i Frankenau Feriepark

Populære feriehuse i Frankenau

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Frankenau

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Frankenau

Loading...

Lyst til at udforske området om Frankenau?

Med en feriebolig i Frankenau Feriepark, bor I tæt på de hyggelige byer Frankenau og Korbach, hvor I kan slentre i den gamle bydel og besøge den lokale dyrepark. Lad turen gå til Schloss Waldeck, som tårner majestætisk over Egersee, og hvorfra I har en betagende udsigt over de idylliske omgivelser og søen. Slottet har et meget pædagogisk museum, der også vil begejstre familiens yngste og en middelalderlig atmosfære med bl.a. torturkamre. Man kan køre i bil til slottet eller vælge en tur med svævebanen ved Edersee. Hvis I vil klatre i trætoppe, kan I besøge Hemfurth klatrepark.

Aktiviteter i Frankenau

Aktiviteter for store og små nær feriehuset i Frankenau

Når I lader et feriehus i Frankenau danne rammen om jeres ferie i Hessen, kan I vælge mellem masser af aktiviteter. Parken har et bredt sports- og aktivitetsprogram for gæster i alle aldre. I kan spille beachvolley, tennis eller minigolf, leje cykler og robåde eller pakke rygsækken og tage på vandring i det naturskønne område med bølgende bøgeskove og rislende bække. På varme dage kan I tilbringe timevis ved søen eller poolen og nyde solen og en svalende dukkert. Vil I forkæle krop og sjæl? Ved Edersee kan I, udover at bade og svømme, dyrke alle former for sejlsport, dykke, stå på vandski og surfe.

Lige ved siden af Frankenau Feriepark findes en hesteudlejning, hvor I kan bestille hestevognsture gennem naturparken, deltage på guidede rideture og modtage rideundervisning. Endelig ligger der flere attraktive golfbaner i området. Når man vælger en feriebolig i Hessen, er man altid tæt på wellness- og kursteder. Dette gælder selvfølgelig også i Frankenau, der kun ligger få kilometer fra Tysklands tredje største kurby Bad Wildungen. Her kan I nyde et par timers afslapning med kurbad, sauna og massage, mens I lader batterierne op.

Feriehus hund tyskland

Besøge Naturpark Kellerwald Edersee mens I holder ferie i Frankenau

I Naturpark Kellerwald Edersee finder I alt hvad der hører til en vellykket vandretur. Den store nationalpark byder på masser af variation og betagende oplevelser. I kommer gennem maleriske skovområder, idylliske landsbyer, blomsterne enge og rislende bække samt, ikke mindst, den krystalklare Edersee. Tag en madpakke med i rygsækken, spænd vandrestøvlerne og forbered jer på en enestående oplevelse for krop og sjæl. Der findes 2 hovedruter, som igen er delt op i flere etaper, så I har mulighed for at opleve noget nyt hver eneste dag i ferien.

Hvis I elsker at vandre, er det en rigtig god ide, at vælge Tyskland som jeres næste feriemål. I de store tyske skovområder og på de smukke bjerge, er der uendelige muligheder for, at udforske det smukke tyske landskab. Hos os kan I leje flere ferieboliger i Tyskland, som ligger tæt på dejlige vandreområder. Når I synes I har oplevet alt det I gerne vil i Tyskland, så er det blot at vælge et nyt land, som skal udforskes på gåben. Vi har samlet inspiration til leje af en feriebolig til en vandreferie i Europa.

Sø i Feriepark Frankenau

Hvordan vil I bo i Frankenau Feriepark?

De hyggelige ferieboliger i Feriepark Frankenau ligger spredt rundt i området mellem grønne plæner. Til alle boliger hører enten terrasse eller balkon, så I kan nyde jeres måltider under åben himmel. I kan vælge mellem velindrettede ferielejligheder i hyggelige bindingsværkshuse. Fine dobbelthuse i bungalowstil eller de eventyrlige heksehuse, med alle faciliteter.

Vil I gerne have jeres hund med ferie? Det er ikke noget problem, i en del af ferieboligerne er det nemlig tillædt at medbringe kæledyr. Når I lejer et feriehus i Tyskland kan I roligt tage familiens firbenede medlem med. Tyskland er et meget hundevenligt land, hvor man stort set må have vovse med over alt – også i butikker og på restaurant. Hos NOVASOL kan finder I ferieboliger med hund tilladt overalt i Europa.

Hvorfor leje et feriehus i Frankenau Feriepark?

I skal vælge en feriebolig i Frankenau, hvis I trænger til at trække stikket ud og bare være sammen. Der venter jer masser af sjove fællesoplevelser på den lette og ukomplicerede måde.

I kan glæde jer til mange gode faciliteter i og ganske nær ferieparken i Frankenau:

  • Beachvolley 

  • Minigolf

  • Bar 

  • Aktivitetsrum med b.la. bordfodbold og billard

  • Udlejning af cykler og vandcykler

  • Rideture og kørsel i hestvogn 

  • Svømmehal og sauna

  • Gode græsarealer til leg og boldspil

En helt særlig fordel til jer, når I lejer en feriebolig i Frankenau:

En anden super god fordel ved at leje enten en af lejlighederne eller feriehusene i Frankenau, er at I vil modtaget et "MeineCard Plus" helt uden beregning. MeineCard Plus giver jer gode rabatter på mange attraktioner og fritidsaktiviteter i området. Med kortet kan I samtidig rejse gratis med busser, regionalbaner og teletaxa i regionen. Kortet er med til at gøre det nemt og bekvemt for jer, at udforske og opleve de mange spændende attraktioner og aktiviteter i området. 

Vi er slet ikke i tvivl om, at I vil få en rigtig god ferie i Hessen, når I vælger Feriepark Frankenau som jeres feriebase.