Feriehuse ved Bodensee

Udsigt over Bodensee

Feriehuse ved Bodensee

Skal I holde ferie i Tyskland og elsker I at være omgivet af smuk natur samt være nær vand? Så er Bodensee i det sydlige Tyskland en feridestination I bør kigge lidt nærmere på. Bodensee ligger på grænsen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz og er et meget alsidigt område. Her finder I massevis af spændende aktiviteter og seværdigheder midt i de smukke omgivelser med udsigt til sø og bjerge.

Badeferie ved Bodensee

Siden starten af 1970´erne har der i området været stor fokus på miljøbeskyttelse, hvilket har smittet af på vandkvaliteten i søen. Derfor kan I sagtens hoppe i søen uden bekymringer. Der er flere gode strandområder rundt om søen samt grønne arealer, hvor I også kan slå jer ned. Bodensee er også et hit blandt vandsportsudøvere. Her sejles, løbes på vandski og snorkles. Der er også mulighed for, at tage med på sejlture rundt på søne, hvor I kan få set lidt af det hele og ikke mindst få taget et par fantastiske feriefoto af bjergene, vinmarkerne og de romantiske byer. 

I vil hellere ikke blive skuffet over udbuddet af restauranter i vandkanten. Hele vejen rundt om søen ligger der mange restauranter, med særligt mange gode fiskeretter. Prøv f.eks. den lokale fisk - Felchen - som kan fanges i søen. I kunne også selv prøve lykken som lystfiskere og er der bid, kan I tilberede fangsten hjemme i feriehuset. Er I ikke så begejstrede for fisk, så bare rolig, for der findes restauranter af alle slags ved Bodensee.

Feriehus Bodensee

Seværdigheder ved Bodensee

Rundt om Bodensee ligger flere hyggelige havne- og middelalderbyer, hvor I både kan spise godt og besøge forskellige seværdigheder. Meersburg, Friedrichshafen og Lindau er tre gode byer at besøge. Meersburg fortryller alle besøgende, med de smukke gamle huse, de charmerende torve og de smukke omgivelser, med b.la. vinmarker, rundt om byen. Tag også turen til Burg Meersburg - slottet på toppen af byen. Slottet menes at stamme fra d. 7. århundrede, opført af den franske kongeslægt. I kan både gå rundt indenfor og udenfor på slottet. I sommersæsonen er der ofte middeladermusik på slottet, spillet af musikanter i kostumer. 

Friedrichshafen er en anden meget spændende by ved bredden af Bodensee. Når I er færdige med at betragte den smukke udsigt over alperne og byen, så kan I tage en tur på Zeppelin Museum, som I finder ved havnen i den gamle banegårdsbygning. Udover diverse fortæller om de imponerende luftskibe, kan I også se en rekonstruktion af den 33 m lange LZ 129 Hindenburg. Har I ikke fået helt nok af smukke udsigter, så tag turen op i det 22 m høje udsigtstårn, som I også finder på havnen. Gå også forbi byens flotte kirke og slottet. 

Byen Lindau er også charmerende og meget stemningsfuld. Ikke kun feriegæster kommer hertil. I weekederne kommer der mange fra særligt Schweiz, for her er det meget billigere end på den anden side af grænsen. Det betyder også, at der er gang i byen hele weekenden, både i butikkerne og på de forskellige restauranter, barer og diskoteker. I vil altid finde et hav af seværdigheder når lejer et feriehus i Baden-Württemberg.

Oplevelser omkring og i Bodensee

Et af de absolutte højdepunkter ved Bodensee er blomsterøen Mainau, som ligger midt i søen. Øen har i mange år været ejet af den svenske Bernadotte familie. Øen er i dag et sandt blomsterparadis med farverige blomster og planter fra alle dele af verden. Om foråret er det de mere end 1 million tulipaner, som skaber en sand farveeksplosion på øen. Om sommeren er det den smukke rosenhave med mere end 20.000 roser, som overtager. Udover de mange farvestrålende blomster, kan I se sjældne træer og buske, store rhododendroner, citrustræer og flotte palmer.  Mist på øenligger det flotte slot og den tilhørende kirke, samt det store hus fuld af palmer. De mange blomster og planter på øen, bliver lavet på øens egen planteskole. En tur ud til øen er noget som I absolut må tag e jer tid til, i løbet af jeres ferie. 

I august er det tid til den stemningsfulde "Seenachtsfest" på Bodensee. Her afholdes klassiske koncerter, i de smukke omgivelser. Det hele afsluttes med et kæmpe festfyrværkeri, i alverdens farver. En perfekt afslutning på en oplevelsesrig feriedag. Er vejret til det, så tag afsted til koncerterne i god tid og få lidt at spise inden I kan læne jer tilbage og nyde de smukke toner. 

Bodensee ligger ca. 100 km fra bjergene i Schwarzwald, hvilket åbner op for helt særlige ferieoplevelser om foråret. Foråret kommer nemlig ofte tidligt til Bodensee, hvilket gør, at I både kan opleve de grønne omgivelser ved søen og tage på skitur til de sneklædte bjerge i Schwarzwald.

NOVASOLs ferieboliger i Tyskland

Det er ikke kun ved den skønne Bodensee I kan leje feriehuse og ferielejligheder ved NOVASOL. I hele Tyskland er der ferieboliger til leje - lige fra de dejlige kyster tæt på Danmark til de store skove i det sydlige Tyskland. Tyskland er et skønt ferieland, med rigtig mange muligheder for ferie året rundt. Tyskland er også et skønt land for kør-selv ferie, ikke mindst for børnefamilier, som måske ikke har lyst til den helt lange køretur. I Tyskland er der også mange gode, såkaldte feriehus-byer. Her ligger flere feriehuse og lejligheder i samme område, ofte med forskellige aktiviteter i tilknytning til boligerne. Feriehus-byerne i Tyskland er rigtig gode til jer, som skal rejse med et hold venner eller med den helt store familie. Her kan I nemlig bo hver for sig, men nemt mødes og hygge jer eller tage på ture sammen. 

Tyskland er også et ferieland, som mange hundeejere godt kan lide. Turen dertil er overkommelig også for familiens firbende medlem. Tyskerne er ligesom danskerne meget begejstrede for hunde, og I vil nemt falde i snak med de lokale, når I går tur med jeres hund. Hos NOVASOL Sommerhusudlejning er vi også hunde-fans og derfor tilbyder vi rigtig mange feriehuse, hvor jeres hund er meget velkommen. For en ferie uden Fido, er bare ikke helt rigtig. Tag et kig på vores husdyrvenlige feriehuse og tag HELE familien med.