Feriehuse i Allgäu

Allgäu er et smukt område i Sydtyskland i regionen Bayern. Området strækker sig ind over Østrig og til Alperne. Allgäu er det helt rigtige valg for jer, som gerne vil holde en aktiv ferie i Tyskland, og samtidig kunne besøge charmerende byer med mange attraktioner og seværdigheder. Fra jeres private feriehus i Allgäu kan I tage på ture rundt i området. I kan slappe af i feriehuset og planlægge de næste spændende udflugter.

Ferie i Tyskland

Populære feriehuse i Allgäu

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Allgäu

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Allgäu

Loading...

Tag på ture til byerne nær jeres feriehus i Allgäu

Hovedbyen i Allgäu er Kempten, som er blandt de ældste byer i Tyskland. Kempten er smukt beliggende ved den nordlige del af Alperne og ved floden Iller. Byen er meget charmerende med smukke gamle huse og fine pladser. Tag turen rundt i byen og gå forbi den meget flotte St. Lorenz Basilika, nyd den hyggelige stemning på torvet ved rådhuset og kirken St. Mang. Besøg også Römisches Museum, hvor fundene fra den romerske by Cambodunum udstilles.

Ved Bodensee kan I besøge byen Friedrichshafen, som er en rigtig ferieby, hvor også mange tyskere holder ferie. Tag en pause ved bredden af søen, som er rigtig fin at bade i. Efter et par timer på langs, kan I besøge det spændende Zeppelin Museet, hvor verdens største samling af luftskibe udstilles. En tur på byens skolemuseum er en oplevelse som vil give gode oplevelser for hele familien. På museet er der indrettet klasseværelser fra 1850, 1900 og 1930, som vil give børnene en god fornemmelse af, hvordan det var at gå i skole ”i gamle dage”.

En anden spændende by ved Bodensee er Lindau, som ligger på en ø i Bodensøen, forbundet til fastlandet via to broer. I byen kan I se det flotte gamle rådhus, som er udsmykket med farvefulde malerier. Et af byens vartegn er havnen, hvor det gamle fyrtårn og de store løvefigurer tager imod de sejlende. På havnen finder I også byens udsigtstårn. 22 meter op og I får det fulde overblik over området. Det er også muligt at tage med på sejladser fra Lindau med turbåde. Så kan I opleve den fine by og området fra vandet og samtidig få slappet af, inden turen går videre rundt i byen eller hjem til feriehuset.

Familie ferie Tyskland

Attraktioner og oplevelser nær jeres feriehus i Allgäu

Rejser I med børn, så skal I tage en tur til Forlystelsesparken Ravensburger Spieleland mellem Ravensburg og Bodensøen. I den store grønne park på 25 hektar, kan I muntre jer i 8 tema verdener og prøve mere end 70 attraktioner. Helt klart et sted, hvor I kan bruge en hel dag på sjov og ballade. I parken er der både restauranter og snackbare, så I kan holde tempoet hele dagen.

Eventyrslotte i prægtige omgivelser kan I også opleve på ferien i Allgäu. Ludwig d. 2 af Bayern opførste flere slotte i regionen og i Allgäu området kan I besøge disse to. Schloss Neuschwanstein i Schwangau vil fortrylle jer. Slottet er beliggende på en bjergtop i Schwangau ved byen Füssen nær grænsen til Østrig. Når I ankommer til slottet, vil I kunne forstå, hvorfor nogle mener, at slottet har været inspiration for det store slot i Disneyland. I kan komme rundt på slottet, men kun i selskab med en guide, som møder jer ved indgangen. Det er helt klart et must see, når I er på ferie i Allgäu.

Schloss Hohenschwangau fra det 12. århundrede er også værd at besøge. Slottet blev oprindeligt bygget som en borg, men blev i 1830´erne genopbygget efter diverse kriges ødelæggelser, og opstod som det smukke nygotiske slot, som det er i dag. Når I går rundt på slottet ser I, at temaet for diverse udsmykninger er svaner. Slottet finder I ved landsbyen Hohenschwangau nær byen Füssen.

Oplevelser i Allgäu

Brug naturen ved jeres feriehus i Allgäu

Naturen i Allgäu åbner også op for mange gode oplevelser, hvor både krop og sind får motion. Den nærliggende Bodensee er stedet at tage hen, hvis I gerne vil tage en pause på langs og eventuelt hoppe i søens dejlige vand. Ved Bodensee kan I også sejle i kanoer og leje en vandcykel – det er altid en sjov familieaktivitet. Der er naturligvis også plads til jer, som godt kan lide at fiske. Bodensee er leveringsdygtig i mange forskellige fisk, gedder, havkat og suder er blot et par af dem, som I kan få på krogen.

De mange stier og afmærkede ruter i området er til jer som gerne vil vandre eller cykle. På disse ruter kommer I virkelig rundt i det smukke tyske landskab, som nok, for nogen, er en overraskende oplevelse.

Efter en aktiv dag med mange nye oplevelser, kan I trække jer tilbage i feriehuset. De private rammer som I får ved at vælge feriehusudlejning hos NOVASOL som ferieform, er perfekte for jer, som gerne vil have ro og fred til at slappe af og planlægge de næste ture rundt i Allgäu eller hvor I vælger at leje et feriehuse eller en ferielejlighed i Tyskland. Forelsker I jer helt i området, så udlejer NOVASOL mange flere feriehuse i Bayern.