Feriehuse i Winterberg

Denne lille perle ligger i hjertet af Rothaarge bjergene og danner både sommer og vinter rammen om en aktiv ferie for naturelskere. Med en feriebolig i Winterberg, bor I midt i naturen – om sommeren med udsigt til de betagende bjerge og frodige grønne bakker, om vinteren fascineres I af det sneklædte landskab og de mange muligheder for skisport og sjov i sneen. Den charmerede by ligger desuden i kort afstand fra flere spændende byer som Dortmund, Köln og Frankfurt, så naturoplevelsen kan kombineres med en bred vifte af kulturelle tilbud og seværdigheder. Med base i en ferielejlighed i Winterberg, kan I udforske byens rige historie, der strækker sig helt tilbage til middelalderen.  Området er kendt for sine heksejagter og masser af myter og eventyr. Ved at leje en feriebolig i Winterberg, kan I opleve meget af det, som er med til at gøre en ferie i Tyskland spændende og underholdende.

Ferie i Winterberg

Populære feriehuse i Winterberg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Winterberg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Winterberg

Loading...

Lyst til en tur ud i det blå?

Den vidunderlige natur omrking jeres feriehus i Winterberg indbyder til vandreture og picnic. Pak rygsækken og begiv jer ud på eventyr i skovens dybe, stille ro og på de grønklædte bjergskråninger. Der findes vandreruter i alle sværhedsgrader og med adgang til Kahler Asten, som er det næsthøjeste bjerg i Sauerland, kan selv erfarne vandrere få deres lyst til udfordring styret.

For børnefamilier og vovehalse findes der et hav af aktiviteter på Erlebnisberg Kappe. Dette aktivitetsmekka er et paradis for både store og små. Prøv sommerkælkebanen og mærk suset i maven, når I drøner afsted. Besøg klatreskoven med 5 forskellige klatreruter i trætoppene – der findes ruter for både børn og voksne, så alle kan være med.

I kan også leje en mountainbike og forsøge jer på den velanlagte bane. Der er selvfølgelig også mulighed for at leje almindelige cykler, så I kan kommer rundt i den smukke natur på 2 hjul. Endelig findes der restaurant kiosk, minigolf, trampolinpark, legeplads og meget andet i dette fantastiske aktivitetsområde. det er bestemt oplagt at holde ferie i Sauerland området, hvis I godt kan lide at være aktive i naturen, mens I holder ferie.

Vandreruter i Winterberg

Er I til afslapning og forkælelse?

Så er en feriebolig i Sauerland det rette valg for jer. Området har en lang tradition for kurbade og wellness. Nyd en rolig stund med saunabesøg, massage og dampbad i det berømte City Spa Schorn. Der arrangeres desuden yoga flere steder og samtidig er byen om sommeren hjemsted for masser af udøvende kunstnere, som bidrager til en tilbagelænet stemning og atmosfære.

Vinterferie i Winterberg

Magisk vinterferie i Winterberg – med eller uden ski

Når kong vinter melder sin ankomst, forvandles det naturskønne område til en livlig skidestination. Området kan ikke sammenlignes med alperne, men her findes både alpine bakker og en snowboardpark. Området er perfekt for nybegyndere og familier med mindre børn, der kan føle sig helt trygge. Samtidig er priserne generelt lave, så I kan teste om skiferie er noget for jer, uden at det koster en bondegård. Man kan leje alt udstyr på stedet, hvor der også findes mulighed for undervisning. Når I lejer et feriehus i Winterland, er I altså sikre på masser af skønne ferieminder – uanset årstiden.

Madoplevelser Winterberg

På udkig efter shopping og et godt natteliv i Winterberg?

Selvom Winterberg ikke er en storby med masser af indkøbscentre, findes der en bred vifte af butikker. Udover supermarkeder og dagligvarebutikker, er det mest outdoor- og skiudstyr der sælges. I december har byen desuden sit eget julemarked, som bidrager til den romantiske stemning og atmosfære. Her kan I nyde en Gluhwein og shoppe lokalt kunsthåndværk og masser af julelækkerier.  Der findes en bred vifte af barer i Winterberg og her ved man nok hvordan man fester… Det store diskotek Tenne har hele 6 barområder fordelt på 5 etager så der er noget for enhver smag. Nattelivet i Winterberg er typisk mest livligt i vinterperioden.

Skal I have jeres hund med på ferien? Når I lejer en feriebolig i Tyskland må I ofte have hund med helt gratis. Tyskland er desuden et meget hundevenligt land, hvor vovse er velkommen i langt de fleste butikker og restauranter. NOVASOL har mange hundevenlige ferieboliger i hele Europa, hvor I meget gerne må tage jeres kære hund med.

Ferie i Winterberg med gode smagsoplevelser

Det tyske køkken er kendt for at være solidt og mættende – men faktisk er den gastronomiske mangfoldighed forbløffende og der findes menuer for enhver smag. Når I lader et feriehus i Sauerland danne rammen om jeres ferie, bør I smage på en af egnens specialiteter: Potthucke. Den lækre smørbagte kartoffelkage med bacon eller pølse kan man let blive afhængig af. Prøv også ”himmel und Erde” som består af sort budding, løg, kartoffelmos og æblesovs. Med en feriebolig i Winterberg som base, kan I selvfølgelig også selv tilberede jeres måltider og nyde dem i fred og ro derhjemme. Køb ind hos de lokale og få tips og inspiration til nye, spændende retter. God ferie i Winterberg.