Sommerhus i Kandestederne

Ægte vesterhavsstemning i enestående natur, det er hvad I får, når I lejer et sommerhus i Kandestederne. Sommerhusene putter sig i det uspolerede klitlandskab og her er der i sandhed højt til himlen. Kandestederne var tidligere et lille fiskersamfund, men i dag er det en sand ferieperle. Her hersker ro, fred og natur. På den skønne, brede sandstrand med klitter er der altid god plads. Vil I shoppe, spise ude eller besøge seværdigheder i verdensklasse, ligger Skagen kun en kort køretur væk.

Udsigt fra et sommerhus i Kandestederne

Populære feriehuse i Kandestederne

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Kandestederne

 • Tæt på Råbjerg Mile

 • Vidunderlig sandstrand med klitter

 • Tæt på Skagens mange oplevelser

 • Masser af aktivitetsmuligheder i området

 • Ro og fred

Sommerhus i Kandestederne nær de gode strande

Naturen og stranden nær jeres sommerhus i Kandestederne

Når I lejer sommerhus i Kandestederne, bor I midt i et uspoleret klitområde, direkte op til Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandre mile. Den imponerende og til tider barske natur, er helt anderledes end naturen i resten af landet, og her venter særlige oplevelser med både flora og fauna.

Stranden ved Kandestederne er en typisk vesterhavsstrand. Den brede sandstrand med høje klitter ligger direkte ud til Vesterhavet. Det er tilladt at køre bil på stranden, så I kan parkere lige ved jeres helt egen ”gryde”. Der er som regel rigtig god plads på stranden ved Kandestederne.

Tag i sommerhus i Kandestederne og besøg Skagen

5 gode attraktioner tæt på jeres sommerhus i Kandestederne

 • Råbjerg Mile

 • Skagen Museum

 • Den Tilsandede Kirke

 • Grenen

 • Skagen by og havn

Lej sommerhus i Kandestederne hele året

Aktiviteter ved jeres sommerhus i Kandestederne

Med utallige klit- og plantageområder lige uden for døren, er der mulighed for at dyrke mange udendørs aktiviteter fra jeres sommerhus i Kandestederne. Området er spækket med gode vandre- og cykelstier. Tæt på sommerhusene finder I hesteudlejning, så I kan også vælge at ride en tur i det skønne område. Der er selvfølgelig gode muligheder for lystfiskeri i området, både på havet og i put and take søer. I Skagen findes desuden svømmehal, skaterbane, minigolf, golf og tennisbaner.

Forslag til udflugter i området omkring Kandestederne

Der findes et utal af udflugtsmuligheder i Kandestederne. Helt oplagt er et besøg i Skagen. På den livlige gågade, ligger de små butikker som perler på en snor og her er samtidig et stort udvalg af restauranter, cafeer og barer. Havnen i Skagen emmer af atmosfære og de hyggelige fiskerestauranter har masser af frisk fisk på menuen. Lad også turen gå forbi Skagen Kunstmuseum og Anchers Hus, hvor I kan opleve historiens vingesus. En tur på Grenen, der er Danmarks nordligste punkt, er et must når man lejer sommerhus i Skagen. I Ørnereservatet ved Tuen, kan I opleve de majestætiske fugle helt tæt på og ved den tilsandede Kirke findes helt særlige vandreruter i den unikke natur der omgiver kirken.

Sommerhus i børnehøjde ved Kandestederne

Et sommerhus i Nordjylland er det ideelle valg for børnefamilien. Her er plads til hygge og leg, både ude og inde. Når I vælger sommerhus i Kandestederne, kan I besøge Fårup Sommerland, som er et sandt legeparadis for børn og barnlige sjæle. Når I har betalt entreen er alle forlystelserne gratis og der er nok at vælge imellem. Som NOVASOL gæster får I rabat på entreen til Fårup Sommerland.

I Skagen kan I besøge et ægte Bamsemuseum og her findes også fleres sjove legepladser. Endelig er stranden altid et hit for familiens yngste. I kan bade, sole, soppe og bygge sandslotte. Udenfor sommer sæsonen kan I samle skaller og rav eller flyve med drage.

Sommerhusudlejning i Kandestederne

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Kandestederne, så I finder let et sommerhus der passer til jer. Her finder I et par eksempler p de typer af sommerhuse, som kan danne rammen om jeres næste ophold: 

 • Sommerhus med hund tilladt: Vil I gerne have jeres hund med på ferie? Det er ikke noget problem, I vælger bare et sommerhus hvor kæledyr er tilladt - det helt gratis.

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

 • Sommerhuse med spa:  Slap af i de lune bobler og få ladet batterierne op. Perfekt efter en gåtur  i efterårsvinden langs havet.

Sommerhus i Kandestederne - hele året

I kan leje sommerhus i Danmark hele året. Hver årstid har sin egen charme og en travetur i den friske havluft ved stranden, er balsam for sjælen både sommer og vinter. Med Skagen så tæt på, har I mulighed for at opleve ikoniske seværdigheder hele året rundt. I et sommerhus har I masser af tid til hyggeligt samvær. Giv familien en pause fra hverdagen, eller hvad med et romantisk get a way for to, hvor tosomheden er i højsædet? I kan leje sommerhus på ugebasis eller bare for et par dage eller en forlænget weekend – det er helt op til jer.