Sommerhus i Nr. Lyngby

Sommerhus i Nr. Lyngby tæt på hav og strand

Sommerhus i Nr. Lyngby

Vælger I at leje et sommerhus Nr. Lyngby kan I se frem til en ferie i et roligt sommerhusområde i Nordjylland, hvor I samtidig er tæt på de mere livlige kystbyer som Løkken og Lønstrup. Et sommerhus i Nr. Lyngby er også for jer, som elsker at færdes i naturen. I får mange muligheder for skønne gåture ved hav og strand samt i noget af den smukkeste og mest unikke natur i Danmark.

Populære feriehuse i Nr. Lyngby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nr. Lyngby

Loading...

Feriehuse med sauna i Nr. Lyngby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nr. Lyngby

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Nr. Lyngby?

  • Oplev unik natur 

  • Besøg de hyggelige kystbyer 

  • Tæt på gode attraktioner 

  • Kilometervis af skønne strande

Naturoplevelser ved jeres sommerhus i Nr. Lyngby

En af grundene til, at vi er mange, som har forelsket os i Nordjylland, er den smukke natur. Ture ud i den friske luft gør godt for både krop og sjæl. Fra et sommerhus i Nr. Lyngby skal I blot bevæge jer ud af døren, og I står midt i det smukke klit- og hedelandskab. 

De høje skrænter ved Nr. Lyngby er imponerende. Med en højde på mellem 40 og 30 meter er der de bedste muligheder for, at nyde udsigten over Vesterhavet samt op langs den flotte kyst. Skrænterne påvirkes af vinden og hvert år forsvinder dele af de høje skrænter. Det har, i årenes løb, blotlagt flere bunkeren fra 2.verdenskrig. De høje skrænter er også legeplads for paraglidere. Skrænterne giver nemlig et perfekt afsæt for flyveture med en paraglider. 

Ca. 8 km nord for jeres sommerhus i Nr. Lyngby kan I besøge Rubjerg Knude. Stedet er især kendt for to ting; den store vandreklit og fyrtårnet. Den imponerende vandreklit er skabt af flyvesand. Den højeste del af Rubjerg Knude er ca. 100 m over havet. Der er parkeringsplads nær Rubjerg Knude og stier ud til selve klitten og fyrtårnet. På gåturen går I gennem det smukkeste hedelandskab med græssende får. Alle vil uden tvivl blive betaget af den imponerende sandklit, som tårner sig op i horisonten. Tæt på kanten af de høje skrænter står Rubjerg Fyrtårn. Fyret blev bygget i 1900 og stod på det tidspunkt 200 m inde i landet. I løbet af årene har vind og vejr nedbrudt klinten. Faren for nedstyrtning blev større og større og i 2019 blev fyret flyttet 70 m ind i landet. Det er nok den flytning i Danmark, som har fået størst opmærksomhed og det var uden tvivl en imponerende bedrift. Fra toppen af fyret får I nok den bedste udsigt over området. 

Ingen ferie i et sommerhus i Danmark, uden en tur til stranden. Vi har nemlig en så fantastisk kystlinje, som bugner af skønne strande - Nordjylland er bestemt ingen undtagelse. Fra et sommerhus i Nr. Lyngby kan I glæde jer til en 9 km lang sandstrand. På den brede Nr. Lyngby Strand er der god plads til alle strandglade gæster. I må også gerne kører i bil på stranden.  

Forelsker I jer også i Nordjylland - eller er I allerede store fans, så glæd jer over, at der er rigtig mange sommerhuse i Nordjylland. Store og små, som kan være et godt udgangspunkt for flere fantastiske ferier.

Lej sommerhus i Nr. Lyngby til en ferie med frihed

Et sommerhus giver muligheden for, at skabe netop den ferie, I drømmer om. De private rammer giver plads til hygge, nærvær og spontane indfald. Nogle elsker at stå tidlig op og tage på ture rundt i området. De lokale museer og forskellige attraktioner besøges og giver indblik i lokalområdets historie. De nærmeste byer og naturen udforskes, så der samles et væld af gode og nye oplevelser. En anden slags feriegæst vælger sommerhusudlejning for at koble helt af. Ferieboligen bliver basen for størstedelen af ferien. Der leges i haven, slappes af foran TV’et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. Ingen ferieform er forkert, men handler udelukkende om det personlige valg.

Om I er til den ene ferieform eller den anden, måske en helt tredje slags - det er helt op til jer

Hos NOVASOL finder I et stort udvalg af såvel sommerhuse som ferielejligheder. De mange ferieboliger åbner også op for korte ophold, hvis behovet for en pause fra hverdagen opstår. De fleksible bookingmuligheder gør det nemt, at planlægge den ferie, I netop har behov for.