Sommerhus i Bratten Strand

Bratten Strand er et lille sommerhusområde, der ligger ved Kattegat i Nordjylland. Området er især kendt for sin populære badestrand, der strækker sig adskillige kilometer i begge retninger. Når du lejer et sommerhus i Bratten Strand, kan du glæde dig til at holde en klassisk sommerhusferie i idylliske og rolige omgivelser på kanten af Kattegat, og tæt på Nordjyllands mange populære attraktioner og seværdigheder. Læs mere om Bratten Strand og ferielivet langs Kattegat herunder.

Sommerhus ved Bratten Strand

Populære feriehuse i Bratten Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bratten Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Bratten Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bratten Strand

Loading...

Ferie i Bratten Strand

Bratten Strand er en børnevenlig strand med fint, hvidt sand, klitter og blåt badeflag. Her kan du finde din egen lille gryde i klitterne, hvor du kan nyde solen og det gode ferieliv ved Kattegat. Ved Bratten Strand er der også en legeplads og en lille iskiosk Området omkring Bratten Strand er fantastisk til lange gå- eller cykelture i naturen og langs stranden. Eksempelvis i naturområderne Aalbæk Klitplantage, Hulsig Hede eller Bunken Klitplantage. Generelt er der masser af oplevelser i vente, når du holder ferie ved Bratten Strand, og du bestemmer selv om det skal være en ferie fyldt med aktiviteter eller afslapning. 

En af områdets mest populære attraktioner er Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Derfra er der heller ikke langt til Skagen, hvor du kan opleve den unikke og livlige havnestemning, der hersker i Danmarks nordligste by. Bratten Strand ligger desuden tæt på en anden af Nordjyllands charmerende havnebyer, Frederikshavn, hvor der er masser af gode shopping-, indkøbs- og spisemuligheder.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Bratten Strand siden 1968

Sammen med NOVASOL finder du altid et stort udvalg af sommerhuse i Bratten Strand og resten af Nordjylland. Her får du vaskeægte sommerhusidyl et stenkast fra Kattegat, og de perfekte rammer for afslapning og feriehygge for hele familien. Glæd dig til en uforglemmelig ferie tæt på natur, strand og Nordjyllands mange attraktioner og seværdigheder, når du lejer et sommerhus i Bratten Strand.