Sommerhus i Vorupør til leje

Vorupør er en fiskerby, der ligger syd for Klitmøller og i midten af Nationalpark Thy. Med en ferie i et lækkert sommerhus i Vorupør fra NOVASOL, er I sikre på at få mest muligt ud af jeres ferie i Danmark. Vi udlejer huse af alle slags sommerhuse - store feriehuse med pool, ferielejligheder til den lille gruppe og klassiske sommerhuse med hygge, natur og nærvær. I kan finde præcis det sommerhus, der lever op til jeres krav for en vidunderlig sommerhusferie. Er I er en stor gruppe, som ønsker plads til alle, eller sætter I pris på en fantastisk udsigt over Vesterhavets blå, så kan I også finde det perfekte sommerhus i Vorupør. Vores mange dejlige sommerhuse i Nordjylland er høj kurs hele året rundt. Dette er der mange grunde til, men blandt andet Vesterhavet, de mange aktiviteter og den smukke natur bevirker, at man skal være ude i god tid, hvis du ønsker en sommerferie i Vorupør!

Sommerhus Vorupør

Populære feriehuse i Vorupør

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vorupør

Loading...

Feriehuse med sauna i Vorupør

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vorupør

Loading...

Hvad kan man lave i Vorupør?

  • Hop en tur i vandet og nyd solen ved det flotte Havbad i Nørre Vorupør

  • Tag hele familien med i Nationalpark Thy, Danmark sidste Vildmark

  • Prøv kræfter med Windsurfing eller surfing ved et af Nordeuropas bedste strade i Cold Hawaii

  • Oplev kunst og kultur fra Nordjyllad på Vorupør Museum

  • Tag børnene med i NorsøAkvarium og få en hyggelig dag i Oceanernes verden!

Se alle attraktioner i Vorupør her for mere inspiration.

Sommerhus i Vorupør - Vesterhavets hyggeligste fiskerby

Vorupør er et idyllisk lille fiskerleje på Nordjyllands vestkyst. Her har fiskerne gennem århundreder landet deres fangst tidligt om morgenen - sådan som man stadig kan se det, hvis man kan undslippe sommerhusets komfort en tidlig morgen. Tæt på fiskerbådene kan man nyde solen og vandet på en af de mange fantastiske sandstrande i Nordjylland, som kan besøges inden for kort tid i bil. Gennem de senere år er tilbuddene til de turister, der besøger Vorupør, vokset i takt med, at området er blevet mere og mere populært. I dag er det et af regionens mest besøgte badesteder - primært på grund af den charmerende by, de gode strande og de mange spændende butikker, restauranter, kunsthåndværkere og nærliggende attraktioner ved Vorupør.

Oplevelser for alle tæt på dit sommerhus i Vorupør

På stranden i Vorupør vajer det blå flag som betyder, at her er kvaliteten af vandet i top. Strandpromenaden forener det klassiske fiskerleje med den nyere badeby. Vorupør er også en del af Cold Hawaii, så her er der også mulighed for at udfordre bølgens blå på surfbræt. Vorupør er et mekka for lystfiskere, som gerne selv vil trække sin aftensmad i land fra molen eller en af bådene, der tager dem ud til Det Gule Rev. Husk at se NOVASOLs lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for feriens fangst. At leje sommerhus i Nordjylland garanterer en ferie fuld af gode oplevelser for hele familien og et væld af spændende aktiviteter og seværdigheder.

Gastronomiske oplevelser fra sommerhuset i Vorupør

Vorupør byder på en masse smagsoplevelser - alt fra lokale råvarer til mere kendte retter. Her kan I nyde et måltid på en af de mange restauranter og caféer langs kysten, prøv f.eks. Vesterhavscaféen i vandkanten eller Klochs Spisested i byen, som serverer amerikansk grill. Tag på en udflugt til en af de nærliggende byer, f.eks. Klitmøller eller Thisted, og oplev de unikke smagsoplevelser der gemmer sig. Man er aldrig langt fra en smag på lokale råvarer, når man lejer sommerhus i Danmark.

God service hos NOVASOL sommerhusudlejning

Hos NOVASOL sommerhusudlejning vil vi gerne være med til, at skabe rammerne for den bedste ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til, at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting, der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Brug gerne denne lokale ekspertise og få de bedste ferieoplevelser med hjem fra Vorupør - hvis I vælger at holde ferien her.