Sommerhus Herning

Lejer I sommerhus i Herning området, har I alle muligheder for at opfylde alle ønsker til jeres ferieophold. Herning er centralt beliggende i Jylland, både i forhold til gode attraktioner, spændende byer og ture rundt i den smukke danske natur. I kan nemt udforske både Midtjylland, Vestjylland og Østjylland, når I benytter jer af sommerhusudlejning i Herning.

Lej sommerhus i Herning og besøg CHPEA Museum

Populære feriehuse i Herning

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Herning

Loading...

Feriehuse med spa i Herning

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Herning

Loading...

Herning - Hvad kan man opleve?

I kan opleve lidt af hvert, når I lejer sommerhus i Herning. 

  • Vil I gerne vide mere om den lokale historie, kan I med fordel besøge dels Museum Midtjylland, som favner 5 forskellige museer. På museerne kan I både komme flere tusinde år tilbage i historien samt tilbage til tiden hvor Bedstefar var barn. 

  • Søby Brunkulslejer, hvor der frem til 1970 blev der gravet brunkul, er også et spændende museum i Herning. Lejrene er i dag et museum, hvor I bl.a. kan se autentiske arbejderhjem fra 1940´erne. I må gerne bevæge jer rundt i udgravningsområdet, dog skal I huske at benytte de afmærkede stier. 

  • HEART - Herning Museum of Contemporary Art, er et moderne museum. Her udstilles moderne samtidskunst i verdensklasse. Museet har typisk 3-4 forskellige udstillinger i løbet af året, hvor såvel danske som udenlandske kunstnere er repræsenteret. 

  • Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum (CHPEA) er en af de helt store attraktioner i Herning. På museet kan I opleve 4.000 værker af kunstnerægteparret, som var tilknyttet den kendte kunstnergruppe Cobra. Selve museumsbygningen er et kunstværk i sig selv. Det er nemlig beklædt med en farvestrålende stentøjsfrise lavet af Carl-Henning Pedersen.

Seværdigheder og aktiviteter nær Herning

Herning ligger som sagt rigtig godt placeret ift. oplevelser i store dele af Jylland. Langt de fleste tager bilen i sommerhus, så I kan nemt sammensætte et spændende program, alt efter jeres interesser og ønsker. 

LEGOLAND er altid garant for sjove og finurlige oplevelser. I den store park vil både børn og voksne kunne hygge sig mellem forlystelserne og de flotte LEGO modeller. En anden rigtig fin familieattraktion nær jeres sommerhus i Herning, er GIVSKUD ZOO. I den store dyrepark venter alverdens dyr på jeres besøg. I kan både gå rundt i parken samt kører i egen bil på de store indhegnede områder. Det er en helt særlig oplevelse, især når giraffen eller den store løve pludselig krydser vejen. Fælles for begge attraktioner er, at man som gæst hos NOVASOL kan få rabat på entreen. At tage i sommerhus handler nemlig også om at få en masse nye oplevelser med hjem. Derfor har vi indgået en lang række aftaler, med attraktioner i hele Danmark, hvor I kan få gode kundefordele. 

Kan I godt lide at besøge forskellige byer, mens I er i sommerhus, så er Herning igen et helt perfekt valg. Fra Herning er der ikke langt til flere forskellige byer, som hver især byder på et hav af oplevelser. En tur ud på motovejen og ca. 30 min senere, står I midt i den smukke by Silkeborg. Byen har et rigt handelsliv, hvor butikkerne ligger centralt i centrum. Hele byen er omkranset af søer og skov, som giver en helt særlig stemning i byen. Besøg også Asger Jorn museet, Silkeborg Museum og tage en tur med de fine turbåde til Himmelbjerget. Det er en utrolig smuk tur, hvor I kommer gennem Søhøjlandets smukke landskab.  Fortsætter I forbi Silkeborg, og tager en ekstra halv time i bilen, kommer I til den jyske hovedstad Aarhus. I kan sagtens bruge en hel feriedag i Aarhus, hvor der er utallige spændende musser, som f.eks. ARos, med den store "regnbue" på taget og Den Gamle By. Er I på ferie i Herning med børn, så er en tur i Tivoli Friheden et godt valg. Den gamle forlystelsespark er meget stemningsfuld og tilbyder forlystelser til alle aldre. Den lange gågade samt det store shoppingcenter Bruuns Galleri vil tilfredsstillede alle shoppe-glade gæster. Slut dagen af med en god middag, på en af de mange restauranter langs åen, som snor sig gennem byen.

Overnatning i sommerhus i Herning med store oplevelser i Boxen

Herning er også kommet på landkortet i forhold til store musikoplevelser og underholdning generelt. I ”Boxen”, som den store indendørs hal Jyske Bank Boxen kaldes i daglig tale, afholdes der hele året mange store koncerter og underholdningsshows. Boxen ligger lidt uden for Herning, sammen med det store messecenter, MCH. De store internationale og nationale stjerner trækker folk til fra hele landet og her er det oplagt at kombinere en aften i Boxen med en tur i sommerhus i Herning området. 

Mange sommerhuse i Vestjylland kan nemlig også lejes til en miniferie eller en forlænget weekend. Det gør det dejligt nemt, at få planlagt en tur til Herning, også midt på ugen, hvis det er der, jeres store idol står på scenen. I et sommerhus i Herning kan I sove længe efter aftens show, og bare nyde den store oplevelse sammen. I skal ikke tænke på tidlig check ud eller om I når at komme op til morgenmaden. I kan tage det helt roligt og få ekstra meget ud af jeres tur til Herning.