Sommerhus i Thorsminde

På en tange med Vesterhavet på den ene side og Nissum Fjord på den anden, ligger det hyggelige fiskerleje Thorsminde. Når I lader et sommerhus i Thorsminde danne rammen om jeres ferie, er I sikre på masser af frisk luft, sjove aktiviteter og vidunderligt strandliv. Thorsminde er en rigtig ferie perle, med en autentisk atmosfære og en livlig havn. Oplev fiskekutterne komme ind med deres fangst og nyd lange, dovne dage på den vidunderlige badestrand. Der findes både dagligvare forretninger, spisesteder og sjove specialbutikker i Thorsminde.

Udsigt over Thorsminde

Populære feriehuse i Thorsminde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Thorsminde

Loading...

Feriehuse med spa i Thorsminde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Thorsminde

Loading...

Hvorfor leje et sommerhus i Thorsminde

  • Livligt, charmerende fiskerleje

  • Skønne badestrande ved Vesterhavet og Nissum Fjord  

  • Naturpark Nissum Fjord

  • Velegnet for lystfiskere og vandsportsentusiaster

  • Unikt hede- og klit landskab

Nyd den skønne natur rundt om jeres sommerhus i Thorsminde

Naturen omkring Thorsminde har det hele – fjord, hav, klit- og hedelandskaber. I Naturpark Nissum Fjord får I masser af storslåede oplevelser, i den uberørte natur. Også Husby Klitplantage har masser at byde på, bl.a. utallige vandreruter. På Fjandø finder I et fredet fuglereservat med mange forskellige fuglearter. Der arrangeres også sejlture på fjorden, så I kan opleve området fra vandsiden.

Thorsminde Strand

Den brede sandstrand i Thorsminde ligger ud til Vesterhavet og er omkranset af klitter. Stranden er sikret med høfder, der gør vandet roligere, samt en badeline for familiens yngste. Desuden har stranden blåt badeflag. Har I små børn, kan I vælge stranden ud til Nissum Fjord, som er lavvandet med fint sand.

Aktiv ferie i et sommerhus i Thorsminde

Den unikke natur er spækket med vandre- og cykelruter, så I kan komme helt tæt på naturen. Er I lystfiskere er Thorsminde et sandt Mekka. Her kan I fiske både i fjorden og i havet fra molerne i havnen. I kan også spille golf og tennis, samt besøge Thorsminde svømmehal, hvis vejret driller. Endelig er Thorsminde ideelt for surfere, der har rolige forhold på fjorden og masser af dejlig vind på havet.

Forslag til 5 attraktioner tæt på Thorsminde

  • Strandings Museet St. George

  • Sea War Museum

  • Jyllands Akvariet i Thyborøn

  • Hjerl Hede

  • Fiskeauktioner i Thyborøn

Udflugter fra jeres sommerhus i Thorsminde

Når I lejer sommerhus i Vestjylland, er der altid masser af spændende udflugtsmål i nærheden. Fra jeres sommerhus i Thorsminde, kommer I hurtigt til Thyborøn, hvor I både kan besøge Jylland Akvariet og klappe en haj, samt deltage på en af de berømte fiskeauktioner på havnen.

Tag til Hjerl Hede frilandsmuseum og oplev historiens vingesus med stenalderboplads og gamle huse beboet af levende mennesker og dyr.

Vil I opleve brostensbelagte gader, hyggelige torve, masser af butikker samt en vægter der synger natten ind, er en tur til Ringkøbing det rette valg. Vil I vide mere om mulighederne i området kan I besøge Ulfborg Turistinformation, som Thorsminde hører ind under.

Lej sommerhus i Thorsminde til en familieferie

En sommerhusferie i Danmark er altid et hit for familiens yngste. Her skabes ferieminder af den slags, man husker, med hygge og nære oplevelser. Spil og leg i haven, en ravjagt på stranden eller bygning af verdens flotteste sandslot, er bare nogle af de aktiviteter børn elsker.

Tag familien yngste med på en sejltur på Fjorden i båden Tjaldur. Skipper fortæller spændende historier om alt det I oplever undervejs. Få også en uforglemmelig oplevelse på en sælsafari med traktorbussen Spætten, hvor I kommer helt tæt på en sælkoloni. I Kystcenter Thyborøns oplevelsesunivers, kan I bl.a. sejle med fjernstyrede skibe, gå på sansesti, besøge mini Zoo samt lege på den store kystlegeplads.

Vælg sommerhusudlejning hele året

I kan leje sommerhus i Danmark hele året. Hver årstid har sin egen charme. En travetur i den friske havluft ved stranden, er balsam for sjælen både sommer og vinter. I et sommerhus har I masser af tid til hyggeligt samvær. Giv familien en pause fra hverdagen, eller hvad med et romantisk get a way for 2, hvor tosomheden er i højsædet? I kan leje sommerhus på ugebasis eller bare for et par dage eller en forlænget weekend – det er helt op til jer. Blandt de mange sommerhuse og ferielejligheder som udlejes via NOVASOL, finder I alle slags boliger, som kan matche jeres ønsker og behov.