Sommerhus i Vester Husby

I Vester Husby finder I et hyggeligt sommerhusområde med de karakteristiske sommerhus bygget i sten og med stråtag. Lejer I et af de skønne sommerhus i Vester Husby, kan I glæde jer til et ophold ved Vesterhavet og med masser af smukke og spændende oplevelser.

Sommerhus i Vester Husby

Populære feriehuse i Vester Husby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vester Husby

Loading...

Feriehuse med pool i Vester Husby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vester Husby

Loading...

Lej sommerhus i Vester Husby og nyd feriedage ved vandet

Vi er mange, som elsker at leje sommerhus i Vestjylland pga. den smukke kyststrækning. Er valget faldet på et af de lækre sommerhus i Vester Husby, så har I både havet og en badesø indenfor rækkevidde. 

Stranden ved Vester Husby er, som mange andre strande ved Vesterhavet, yderst indbydende med det hvide sand og de flotte klitter. Her bliver man aldrig træt af at være. En stille aftentur langs vandet eller en forfriskende svømmetur om morgen, bliver hurtig en fast del af ferien. Den endeløse udsigt over havet og lydene af bølgerne, når de slår ind på land, sænker automatisk stressniveauet og samler tankerne. 

I den store Husby Klitplantage kan I hygge jer ved Skavemosen badesø. Vandet i badesøen er lige til at hoppe i og den lave vanddybde, gør det til et sandt badeparadis for alle. Rundt om søen er der gode muligheder for, at hygge jer med en god frokost eller en kop kaffe. Der er opstillet borde og bænke flere steder. Badesøen er et rigtig hyggeligt udflugtsmål, som I bør besøge, når I lejer sommerhus i Vester Husby.

Lej sommerhus ved Vester Husby og nyd den skønne strand

Sommerhusudlejning i Vester Husby er lig med frihed

Et lejet sommerhus i Danmark giver os også muligheden for, at skabe netop den ferie vi drømmer om. Nogle elsker at stå tidligt op og tage på ture rundt i området og besøge lokale museer og forskellige attraktioner. De nærliggende byer og naturen udforskes, så der samles et væld af gode og nye oplevelser. Andre bruger ferieboligen som base for størstedelen af ferien. Ferieboligen og grunden omkring bruges fuldt ud. Der leges i haven, slappes af foran TV´et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. 

Ingen ferieform er forkert, det handler udelukkende om det personlige valg. Om I er til den ene ferieform eller den anden; om I er til de meget aktive sommerhusophold eller hellere vil koble helt af og bare nyde sommerhuset og omgivelserne lige omkring, så er valget altid jeres. Vi mener at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden til selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. indretning, udstyr og beliggenhed. Friheden til selv at planlægge selve sommerhusopholdet og fylde feriedagene ud med netop det I har lyst til. Hvordan I vælger at bruge sommerhuset i Vester Husby er helt op til jer. Det er også helt op til jer, som I vil holde sommer, vinter eller efterårsferie i Vester Husby eller måske bare snuppe en forlænget weekend ved Vesterhavet. Hos NOVASOL finder I nemt sommerhus, som kan matche alle årstider og ferieønsker.

Lej sommerhus i Vester Husby året rundt