Sommerhuse i Houvig til leje

Går du og drømmer om en dejlig ferie i Danmark, tæt på Vesterhavet brusende bølger? Så book et sommerhus i Houvig, der ligger i et naturskønt område mellem Vesterhavet og Stadil Fjord. Herfra er der ikke langt til den charmerende badeby Søndervig med en af Danmarks bedste badestrande, eller den gamle købstad Ringkøbing, samt andre af Vestjyllands attraktive seværdigheder. Når I lejer sommerhus i Houvig eller i Søndervig og omegn, befinder I jer blandt de bedste badesteder i Danmark ved vestkystens brede sandstrande og de jyske fjordes mere stille vind- og vandforhold, hvor fiskeri og sejlture er ideelt. Vores sommerhuse langs kysten i Vestjylland byder alle sammen på fantastiske oplevelser og unikke udsigter over vesterhavet og de skønne naturarealer. Bestil jeres sommerhus ved Vesterhavet allerede i dag. Der er rift om sommerhusene i Houvig.

Sommerhus Houvig

Populære feriehuse i Houvig Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Houvig Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Houvig Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Houvig Strand

Loading...

Ferie i et sommerhus ved Houvig Strand

Houvig er de senere år blevet en af vores meget populære destinationer, især blandt børnefamilier, der vil tilbringe en ferie med nærvær, naturen og områdets gode strande. Børnene får stort udbytte af at bade i Stadil Fjord, der er mere sikker end det, til tider, vildere Vesterhav, som til gengæld byder på store bølger og muligheder for windsurfing. Hvis I vil have mest muligt ud af ferien i Houvig, skal I kontakte NOVASOL og booke et af vores skønne og velindrettede sommerhuse. Vi har et spændende udvalg af sommerhuse i Danmark - et udvalg, I ikke finder bedre andre steder.

Sommerhus ved Houvig Strand

Seværdigheder nær sommerhusene i Houvig Strand

Blandt seværdighederne og attraktionerne nær Houvig, er et gammelt tysk fæstningsværk fra 2. Verdenskrig. Derudover kan man inden for køreafstand nå til LEGOLAND og Givskud Zoo. Har man mere lyst til at shoppe, er der masser af spændende butikker og indkøbsmuligheder i den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Sommerhusområdet i Houvig befinder sig midt i det store hede- og klitlandskab, hvor der er rig mulighed for fantastiske vandreture blandt det smukke fugle- og dyreliv. Klitlandskabet strækker sig helt fra hovedvejen og ud til de store sandstrande og skildrer en fantastisk udsigt fra sommerhusene. Strandene i Søndervig og omegn i området er helt enestående og strækker sig så langt øjet rækker. I kan nyde gåture på stranden året rundt og I efterårs- og vintermånederne spiller naturens kræfter virkelig med musklerne. Her får I ikke blot røde kinder og vind i håret, men en helt fornyet energi. Oplev også en solnedgang fra toppen af klitterne efter en dag på stranden, hvor I vil få en ny oplevelse hver dag.

Lokale indkøbsmuligheder tæt på dit sommerhus i Houvig

I Houvig, Vestjylland, finder I både en økologisk gårdbutik med lokale specialiteter, samt en lokal købmand som sælger lokale råvarer. For større indkøb anbefales Søndervig eller Ringkøbing. Trænger i til lidt mere 'storbystemning' og gang i gaden på ferie i Houvig? Så kan i finde det i Ringkøbing. Her er et hav af butikker, cafeer og restauranter. I finder også svømmehal, biograf og meget mere! Om sommeren kan I tage til Musik på Torvet eller Kunsthåndværker Markedet. Der er nok at give sig til fra et sommerhus i Houvig.