Lej ferielejligheder og feriehuse ved Narbonne

Går du og overvejer en ferie i Sydfranrkig med familien? Så burde du tage et kig på vores man sommerhuse og feriehuse i Narbonne, ved Middelhavets sydlige kyst. Booker du et feriehus i Narbonne vil oplevelser nærmest stå i kø. I Narbonne finder du nemlig et hav af gode strande og masser af aktiviteter ved vandet, så hele familien kan rigtig få sig en god badeferie og hygge sig i bølgerne. Narbonne er en rigtig sydfransk badeby, som byder på alt hvad hjertet kunne begære. Her finder du gode restauranter og cafeer, forlystelser, sjove aktiviteter, Middelhavet og masser af rigtig smuk natur, som du kan gå på opdagelse i. Narbonne ligger nemlig i den fredede naturpark Narbonnaise helt ud til Middelhavet, omgivet af fint sand, brede strande, havets brusende bølger og massevis af palmetræer. Lyder dette som en ferie efter din smag? Så tjek vores mange feriehuse i Languedoc-Roussillon og bestil din næste ferie i Sydfrankrig allerede i dag!

Lej et feriehus i sydfrankrig og oplev det smukke middelhav

Populære feriehuse i Narbonne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Narbonne

Loading...

Feriehuse med pool i Narbonne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Narbonne

Loading...

Aktiviteter ved Middelhavet fra et feriehus i Languedoc-Roussillon

Et sommerhus i Languedoc-Roussillon giver jer mulighed for at slappe af og nyde sydens sol, men også mulighed for at prøve en masse forskellige former for vandsport og aktiviteter ved havet. I Narbonne får du blandt andet mulighed tage til det store fritidscenter og prøve kræfter med sjove aktiviteter så som kitesurfing, jetski eller flere former for sejlads. Man kan også leje paddleboards, blive trukket efter en speedbåd i ringe eller spille volleyball på stranden med de lokale. Det er nærmest kun fantasien som sætte grænser på en ferie i Narbonne. Er du taget på ferie i Sydfrankrig med hele familien eller en større gruppe venner, kan du hos NOVASOL finde mange store sommerhuse, hvor i alle kan være og med en masse gode faciliteter, som I kan få glæde af. Man kan for eksempel leje et feriehus med pool i Languedoc-Roussillon. Således kan i alle blive kølet af på en varm dag, i private rammer, hvor I ikke behøver tænke nogen andre turister omkring jer! Området omkring Narbonne er forholdsvist fladt og derfor giver omgivelserne rigtig gode muligheder for at leje en cykel, og se sig lidt omkring. Måske kunne man pakke en hyggelig picnickurv og spise frokost i det fri, langs vandet?

Lej et sommerhus i sydfrankrig og gå på opdagelse i de mange kystbyer

Seværdigheder for hele familien ved dit feriehus i Narbonne

Man kan med fordel leje feriehus i Narbonne hele året rundt, fordi vejret ofte er uovertruffen. Dog kan der, ligesom alle andre steder i verden, forekomme dage, hvor det er mindre sjovt at ligge på stranden. Men frygt ej, Narbonne er meget mere end store brede sandstrande. Feriebyen Narbonne har nemlig en lang række historiske monumenter som I kan opleve på tætteste hold under jeres ferie i Sydfrankrig. I kan blandt andet besøge det gamle kloster Abbaye Sainte-Marie de Frontfroide, der med sin enestående beliggenhed, smukke haver og vinmarker, vidner om Frankrigs lange historie. I selve byen Narbonne bør I tage forbi Saint-Just-and-Saint-Pasteur-katedralen, der er en af de mest berømte bygninger i Sydfrankrig. Med sit kor, hvis hvælvinger når over 40 meter, vil du blive imponeret af dens størrelse. Fra dit feriehus i Narbonne må I heller ikke gå ikke glip af at se det gamle palads ved navn Palais des Archevêques de Narbonne, der står flot midt i byen. Hvis I alligevel er taget til byen for sight seeing, så burde i gå en tur langs den flotte kanal ved navn Canal de la Robine, hvor hyggelige cafeer ligger tæt og bådene glider langsomt forbi.

Feriehus i Narbonne omgivet af smuk natur

En ferie i et feriehus i Narbonne vil men andre ord byde på alt det bedste som Middelhavet og Sydfrankrig har at byde på. Havet, solen, smuk natur, varme, strand, drinks på terrassen, privat pool, havudsigt og meget mere. Bestil dit sommerhus i Narbonne i dag og se frem til gåture langs kystnære laguner og cykelture i det karakteristiske kystlandskab. Uanset hvilken feriebolig der passer til din familie, vil du kunne finde den hos NOVASOL. Vi har for eksempel mange sommerhuse med pool i Frankrig eller villaer med panorama udsigt som du kan leje allerede i dag!