Feriehuse i Finistére

Har I lyst til at gå på (gen-)opdagelse i regionen Bretagne med et feriehus som rammen om jeres ferie? Området Finistére og omgivelserne omkring mangler bestemt ikke charme. Med den vilde kyst, de mange middelalderbyer, keltiske rester og bemærkelsesværdige kors udskåret i sten, vil et feriehus i Finistére garanteret glæde hele familien.

Lej feriehus i Finistére

Populære feriehuse i Finistère

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Finistère

Loading...

Feriehuse med pool i Finistère

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Finistère

Loading...

Oplevelser fra et feriehus i Finistére

Badeglade feriedage ved kysten, en picnic på en af de mange resorter, vandre- eller cykelture i skovene, store forlystelsesparker, vandsport og festivaler, er blot nogle af de mange aktiviteter I kan kaste jer ud i når I lejer et feriehus i Finistére. Dejlige og forfriskende somre og milde vintre uden sne eller frost byder på et tempereret oceanisk klima, der giver mulighed for at opleve denne fantastiske region hele året rundt uden begrænsninger! Uanset om I er til en afslappet ferie f.eks. med egen pool eller en aktiv ferie, hvor I kan udforske alle Finistéres hjørner, så har NOVASOL garanteret et feriehus der kan danne rammen om jeres næste ferie i Bretagne.

Badeferie i Bretagne

Gastronomiske oplevelser i jeres feriehus i Bretagne

Et ophold i denne naturskønne del af Bretagne vil uden tvivl være en kilde til glæde, hvad enten du rejser med familie eller venner, til fritid og til at nyde de berømte bretonske pandekager ledsaget af et glas cider. Smagen af Bretagnes specialiteter vil genopleve specielle øjeblikke, når I deler og opdager gastronomien i Bretagne. Meget af Nordfrankrig er faktisk mere fascineret af øl og cider end den vin som de især dyrker længere sydpå, så hvis I er mere til denne slags drikkevarer, har I mulighed for at smage på et væld af lokale specialiteter og måske endda købe nogle flasker med hjem. I en af de lokale maleriske havnebyer kan du også købe frisk fisk med hjem til jeres feriebolig i Finistére og skabe uforglemmelige minder med dem du holder af!

Feriehuse i Finistére med plads til alle

Det er en fornøjelse af opleve den uafhængighed der medfølger feriehusudlejning som ferieform, hvor NOVASOL står som specialister i feriehuse i Frankrig og resten af Europa. I har en bred vifte af feriehuse at vælge mellem imellem når I ønsker en ferie i Finistére. I kan leje ferieboliger med de mest essentielle faciliteter, hvor der virkelig vil være fokus på hyggen og samværet med jeres nærmeste. I kan også leje mere luksuriøse feriehuse med alt hvad hjertet begære af faciliteter, såsom havudsigt, spa og egen pool. Hvis I ønsker af få hele familien med på ferie, er det heller ikke noget problem, da vi udlejer feriehuse i Bretagne med plads til hele den store familie – også jeres hund, som er velkommen helt uden ekstra omkostninger i vores husdyrvenlige ferieboliger.

Her kan I virkelig hvile, opdage kulturel rigdom og total afslapning, så I er klar til at møde jeres daglige rutine indtil jeres næste ferie!