Feriehus i Perros-Guirec

Lej sommerhus med havudsigt i bretagne

Feriehus i Perros-Guirec

Lej en ferielejlighed eller et feriehus i Perros-Guirec og få jer en fantastisk ferie i Bretagne med hele familien. Perros Guirec er en kendt ferie- og resortby beliggende på Bretagnes nordlige kyst og er især kendt for sine mange smukke strande, som turister fra hele verden, hvert år flokkes til. Denne feriedestination har rigtigt mange spændende aktiviteter, en lang og rig historie samt en ufattelig smuk natur, som bare må opleves! En ferie i Nordfrankrig er god både til familien som ønsker sig en aktiv ferie og familien som drømmer om en afslappende ferie i et sommerhus med pool. Mulighederne er mange når man holder ferie i Frankrig. Se vores mange feriehuse i Perros Guirec og find det der passer netop til jeres familie!

Populære feriehuse i Perros-Guirec

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Perros-Guirec

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Perros-Guirec

Loading...

Udforsk Perros-Guirec fra feriehuset i Bretagne

Selve byen Perros-Guirec er en klassisk resortby med alt hvad der tilhører af restauranter, markeder, forlystelser osv. Byen er dog især kendt for den del, som er beliggende nær stranden. Her vil I se et flotte gader fulde af palmetræer og smukke villaer i sten, der har udsigt over stranden og Atlanterhavet. Om sommeren er byen fuld af liv og glade dage, og I kan på jeres ferie i Bretagne udforske en lang række gode cafeer, sjove butikker og ikke mindst de mange gode strande. Stranden som ligger i forlængelsen af feriebyen Perros Guirec hedder Trestraou. Denne strand er bestem et besøg værd, hvis I har lejet et sommerhus i Nordfrankrig. Stranden er omgivet at store stenformationer, som bryder bølgerne. Herfra kan I nyde en smuk udsigt over atlanterhavet, fra en liggestol eller en nærliggende cafe. En anden strand ved Perros Guirec, som er et besøg værd, er Tresignel, som af mange bliver betragtet som en af de bedste strande i Bretagne. Stranden og det omkringliggende omgivelser er meget børnevenlig og derfor et det oplagt at tage en ferie med børn i Perros Guirec.

Lej et feriehus med smuk udsigt over Atlanterhavet ved Perros-Guirec

Feriehus for par i Bretagne

Får i nok af solen eller besøger i Perros Guirec lidt udenfor sæson, hvor vejret kan drille en smule, så frygt ej. I kan nemlig besøge en af byen spa og wellness centre. Dette er også ideelt til de der lejer feriehuse i Frankrig for par. Man kan nemlig rigtigt blive forkælet her og nyde romantik og hinandens selskab i disse spaer. Perros Guirec er derfor også en oplagt destination til mini-ferier, eller bare en uges ferie. Meget af ferien i Bretagne vil formegentligt komme til at foregå ved vandet, men der er også meget andet at se omkring Perros Guirec. I kan foreksempel tage til den lille hyggelige kystby Tregastel mod vest eller tage til den historiske by Lannion. Noget det som flest turister besøger på deres ferie i Bretagne er Granitkysten, hvor alt er rosefarvet.  Hvis dette lyder som noget for jer, så kan i tjekke vores mange feriehuse i Bretagne og finde netop det som passer til jer!

Aktiviteter ved havet fra dit feriehus i Perros Guirec

Hvis I er til oplevelser i naturen eller ved havet på ferien, så vil et feriehus i Perros Guirec været helt perfekt for jer! Vores mange feriehuse i området ligger tæt på havet og flere af dem har en rigtig skøn udsigt, som i kan nyde i private rammer fra terrassen. En meget populær attraktion er en afmærket gåtur langs havet, som starter ved stranden Plage de Trestraou, går igennem Perros Guirec by, rundt om fiskerbyen Ploumanac’h og slutter ved udkigspunktet Pointe de Squewel. På denne tur kan I se masse af pink granit, klippeformationer og ikke mindst nyde den fantastiske udsigt over Atlanterhavet! Om sommeren kan man fra Perros Guirec tage en bådtur til øen Sept Iles, der er et stort fuglereservat. Se vores mange flotte feriehuse og ferielejligheder i Bretagne og find netop det som giver jeres familie den perfekte ferie i Nordfrankrig!