Feriehuse i Morbihan

Morbihan er en delregion på den sydlige kyst af halvøen Bretagne, der skuer over Atlanterhavet. Regionen blev opkaldt efter det bretonske navn på bugten: Mor-Bihan - ”Lille hav”. NOVASOL har et stort udvalg af feriehuse i Morbihan beliggende i smukke omgivelser tæt på både strand og by. Book en af NOVASOLs feriehuse i Morbihan og oplev historie, kultur og en skøn natur med udsigt over Atlanterhavet.

Feriehuse i Morbihan

Populære feriehuse i Morbihan

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Morbihan

Loading...

Feriehuse med pool i Morbihan

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Morbihan

Loading...

Aktivitetsmuligheder nær jeres feriehus i Morbihan

I vil næppe løbe tør for aktivitetsmuligheder når I lejer et feriehus i Morbihan uanset om I rejser med venner eller familie. Vejret i området er dejligt hele sommeren lang med en gennemsnitstemperatur på omkring 25°C, så I kan nyde lange og aktive feriedage i jeres helt eget tempo fra en feriebolig i Morbihan. Dette betyder også at I kan nyde havets bølger fra de gyldne sandstrande eller kaste jer ud i en række forskellige vandsport, såsom bodyboarding og surfing. Den bedste badeby i Morbihan hedder Quiberon og befinder sig på halvøen af samme navn, der strækker sig midt ud i Morbihan-bugten. Der er også en lang tradition for at spille golf i Morbihan og her findes et stort udvalg af golfbaner, også mange med udsigt over havet. Golfbanen Golf de Baden siges at være en af de mere krævende baner i området, så tag hertil hvis du ønsker en udfordring og en god udsigt til Atlanterhavet. Et spændende nyt syn kan endvidere opleves i Morbihan-bugten hvor der findes op mod 350 små øer. Vandre- og cykelture langs kysten eller i baglandet er også en favorit fra et feriehus i Morbihan, så aktive feriegæster vil uden tvivl nyde en dejlig ferie i Bretagne i Morbihan.

Badeferie i Morbihan

Ferieboliger i Morbihan nær by og kultur

Når I lejer en feriebolig i Morbihan kan I virkelig udforske regionens historie og se flere pragtfulde relikvier fra fortiden. Bretagne har en lang historie: størstedelen af de franske bautasten og megalitter findes her i regionen. Over 6000 megalitter og 1000 keltiske stenhøje med gravkammer står spredt over hele regionen, og med et feriehus i Bretagne kan i også se den 21 meter høje Grand Menhir Brisé Locmariaquer fra omkring 4500 f.kr., der idag er brudt i fire dele. Besøg byen Lorient med sine fem havne, hvorfra I også har en kort tur til Carnac-stenene, en af verdens største samlinger af megalitter på over 3000 sten rejst af forhistoriske keltiske folk.  I bør bestemt heller ikke udelade delregionshovedstaden og middelalderbyen Vannes, hvor store arkitektoniske seværdigheder er blevet omhyggeligt bevaret og kan nydes fra byens hyggelige gågader. Af største interesse er nok det mægtige Château de l’Hermine af hertugen Jean IV, samt byens rådhus. På ferie i Frankrig i en af Bretagnes feriehuse eller ferielejligheder, skal I bestemt også tage forbi den gotiske katedral Saint-Pierre de Vannes med sit romanske tårn.

NOVASOLs feriehuse i Morbihan

Er I på jagt efter et feriehus eller en ferielejlighed i Morbihan? NOVASOL udlejer en bred vifte af feriehuse i Morbihan til både par, vennegrupper og familier. Nyd en ferie i en af vores dejlige feriehuse, som kan bookes med alle tænkelige faciliteter såsom egen pool, spa og havudsigt. Vores husdyrvenlige ferieboliger giver jer mulighed for også at tage jeres hund med på jeres ferie helt uden ekstra omkostninger. I har hos NOVASOL også mulighed for at leje en husbåd i Morbihan, så I kan nyde en skøn ferie på vandet. Uanset hvilken type feriehus I er på jagt efter, så har vi garanteret noget for jer! Benyt søgekriterierne øverst på siden for at finde det perfekte feriehus i Frankrig.