Ferieboliger i Värmland

Värmland er et skønt sted at leje en feriebolig i Sverige i. I vil kunne tage mange gode oplevelser med jer hjem fra disse områder, som både gør sig godt som sommerdestiantion og til ferien i sne. NOVASOL Feriehusudlejning kan tilbyde både de klassiske rød/hvide træhuse og moderne feriehuse i Värmland.

Udsigt over sø om morgen

Populære feriehuse i Värmland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Värmland

Loading...

Feriehuse med sauna i Värmland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Värmland

Loading...

Ferieboliger i Värmland

I Värmland er der tusindvis af søer, en masse skov og 84 naturreservater. Store forskelle i højden, fem klimazoner og et rigt dyreliv betyder, at alle betingelserne er til stede for masser af fantastiske ferieoplevelser i naturen, som I har lige udenfor døren når I lejer et sommerhus i Mellemsverige Landskabet er også et paradis for fiskere. Det vil være ren terapi at sætte sig ved kanten af en sø eller en elv, og bare nyde det smukke skuespil, som udspiller sig lige for næsen af en, når fisk, fugle, elge og andre dyr viser sig mellem træerne og højt på himlen. For jer som elsker lystfiskeri, så skal I holde øje med NOVASOLs lystfiskerhuse, som netop er indrette med jer i tankerne.

Ferieboliger i Dalsland

Skulle det feriehus I havde drømt om i Värmland været blevet booket af en anden, så prøv evt. at kigge på ferieboliger i regionen Dalsland, der også ligger i det centrale Sverige. 

Dalsland er en provins i det centrale Sverige, som ligger ved Sveriges største sø, Vänern. Når I lejer et sommerhus i Dalsland, kan I derfor glæde jer til skønne kulinarisk oplevelse, som særligt er fokuseret omkring fisk og skaldyr fra både hav og sø. Fra skoven kan I forsyne jer med bær og svampe, som fuldender et dejligt svensk måtid, som I selv kan lave i ferieboligens køkken eller på terrassen ved grillen. Vil I gerne være helt sikre på, at der ikke kommer en forkert svamp med i kurven eller var der ikke bid på fisketure, så fortvivl ikke. I Dalsland kan I nemlig også forsyne jer med områdets lækkerier i en af de mange gårdbutikker, på det lokale mejeri eller røgeri, hvor I helt sikkert også kan få en god opskrift med hjem fra.

Ferieboliger i Sverige

NOVASOLs store udvalg af ferielejligheder, hytter og sommerhuse i Sverige giver jer mulighed for, at finde en feriebolig som passer lige til jer og som kan opfylde jere feriedrømme. Sverige byder på så mange oplevelser, at det godt kan blive til flere ferie før I har set alt det I gerne vil. Både sommer og vinter er Sverige et dejligt feriemål og I vil også kunne finde en hytte som vil være perfekt til en vinterferie for hele familien. NOVASOL sommerhusudlejning har eget kontor og egne medarbejdere i Sverige, som sørge rfor, at der hele tiden bliver tilføjet nye ferieboliger, så vi håber der også vil være en feriebolig som passer lige til den ferie I gerne vil holde.