Feriehuse i Kristinehamn

Nyd stilheden, at være tæt på gode fiskepladser og det at have dyr og natur lige udenfor døren. Det er hvad I kan se frem til når I lejer en feriebolig i Kristinehamn. Charmerende Kristinehamn ligger ved søen Vänern i Värmland. Så I skal altså søge under ferieboliger i Värmland, hvis I gerne vil opleve Kristinehamn helt tæt på og måske prøve ø-hop i den smukke skærgård.

Familieferie i Sverige

Populære feriehuse i Kristinehamn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kristinehamn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kristinehamn

Loading...

En rolig ferie med kulturelle elementer

Ved at leje sommerhus i Kristinehamn, kan I forvente en fredelig ferie med lange gåture, bærplukning og en chance for at se masser af elge, forskellige fugle og andre dyr i skoven. Udenfor Kristinehamn er der mange steder for jer som har interesse for fugle. Ved Baggerud kan I få øje på havfugle, måger og vadefugle. Så husk fuglebog og kikkert. På øen Dyrön kan I se fiskeørne og havørn, hvis I er heldig og har lidt tålmodighed. Der er også muligheder for kulturelle oplevelser i løbet af ferien. I Kristinehamn kan I benytte lejligheden til at beundre en af verdens største Picasso skulpturer, Les Dames de Mougis. Skulpturen er 15 m høj og forestiller Picasso´s kone, der står og skuer ud over vandet. Måske ikke lige en oplevelse I havde forventet at få, når I vælger at leje et sommerhus i Sverige.Er der plads til mere kunst på programmet, så kan I tilbringe et par timer på Kristinehamn Art Museum, som udstiller moderne og nutidig kunst af kunstnere tilknyttet Värmland. Besøg evt. også Frödinggården på Nya Kyrkogata 5, hvor digteren, forfatteren og journalisten Gustav Fröding boede i 13 år.

Nyd det hele fra jeres sommerhus

Længes I også efter ro og naturlige omgivelser til jeres ferie? Så tag et kig på NOVASOLs mange dejlige ferieboliger i Sverige. Er det Kristinehamn og området omkring I gerne vil opleve, så skal I tage et kig på ferieboligerne i Värmland. NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning 1968, og har tilpasset vores sortiment af boliger i Värmland og andre steder, så der er noget for en hver feriegæst. Sverige har I mange år været et elsket ferieland blandt mange og derfor har NOVASOL løbende udviddet udvalget af ferieboliger i Sverige, netop for at kunne tilbyde lidt af det hele, i hele landet.