Sommerhuse og hytter i Svanskog

Svanskog er måske ikke det mest kendte svenske by, men i og omkring byen finder I mange dejlige sommerhuse og hytter, som vil være en dejlig base for jeres ferie i Sverige. I kan både finde de klasiske svenske hytter og flotte, moderne feriehuse, der tilbyder mange forskellige faciliteter, i dette område.

Familieferie i Sverige

Populære feriehuse i Svanskog

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Svanskog

Loading...

Søerne i Värmland

Svanskog ligger mellem de tre Svansjöarna i provinsen Värmland. Så I skal altså søge efter ferieboliger i Värmland, hvis I gerne vil holde ferie i Svanskog eller tæt på. I skal tage til Svanskog, hvis I sætter pris på fred og ro. Fra jeres sommerhus er I tæt på de rene søer, hvor I kan sejle i kano og kajak og fiske efter skaller, gedder og aborre. Fiskeentusiaster kan glæde sig, for NOVASOL har flere ferieboliger i Sverige og i Svanskog, der er specielt velegnet til lystfiskere. Hytterne kan f.eks have en båd tilrådighed eller udstyr, der letter rengøringen af den store fangst. Hvis I vil ud at fiske i løbet af ferien, så husk at tjekke de regler, der gælder for det område I planlægger at fiske i.

Svanskog er også omgivet af skov. Nye, dybe skove rige på dyr, svampe og bær, både om sommeren og efteråret. Hvis I vil leje en hytte i Svanskog i løbet af sommeren, må I ikke gå glip af den Wild Western festival som finder sted i Svanskog. I området finder I også andre spændende seværdigheder, b.la. en smuk trækirke fra 1700-tallet. For børnene og alle dyrevenner, vil en tur til den lille zoo i Åmål være en dejlig ferieoplevelse.

Ferie i Sverige

Sommerhusudlejning i Sverige

Vil I have en afslappende ferie, i smukke omgivelser, kan I leje et sommerhus i Svanskog, for sådan en ferie får I bestemt her. De mange sommerhuse i Sverige har dannet rammerne om mange ferier, for gæster fra hele verden. De privatejede sommerhuse og hytter er alle forskellige, hvilket også gør, at der vil være et sommerhus for enhver smag. NOVASOL har mange års erfaring indenfor sommerhusudlejning i Mellemsverige, og stræber efter at opfylde vores gæsters ønsker. På vores hjemmeside kan I vælge søgekriterierne såsom antal stjerner, husdyr tilladt eller afstand til vandet for at finde lige præcis den feriebolig der passer til jer.

Ferieboliger i Värmland